Min egoistiske husmorferie

Jeg hadde ikke ventet at det forrige innlegget skulle ta så veldig av egentlig. Overskriften virket nok litt mer dramatisk enn det det er i virkeligheten. Men ja, jeg droppet å bli med på den planlagte turen til Hedmark, men det var absolutt ikke sånn at jeg sendte avgårde en skuffet mann og hylskrikende unger akkurat.
De har det helt topp der de er, alle sammen. Det er ikke noe synd på dem. Det er ingen av dem som føler at jeg har sviktet noen. Tusen takk for all støtten dere har vist meg i det valget å prioritere meg selv noen få dager og lade opp. Dette føles så godt og jeg har ikke dårlig samvittighet.

Jeg er tross alt bokstavelig talt OVERALT med familien. Og når man virkelig føler for et lite pusterom, og anledningen byr seg, så tar man den.
Det var ingen sure miner i bilen som dro avgårde i går.

Og jeg, jeg har storkost meg så langt. I går gikk jeg igjennom litt klær og gamle skolebøker på loftet. Så spiste jeg all ostepoppen som var igjen, og isen og all «stivner på isen»-sausen som var igjen.
Og en sånn god Aloe-vera drikke drakk jeg opp alt av.
Jeg har også funnet iPaden til Lilli som vi har lett etter i 1,5 år. Den lå i en pose på loftet. Hadde aldri funnet den uten denne lille husmorferien.

13598951_10154135006185236_223843634_n
Så har jeg sett på en hel film uten avbrudd. Det var forresten en helt merkelig og uvanlig opplevelse. Det skal jeg prøve igjen i kveld tenkte jeg.

Jeg har sovet godt i natt, kun med litt ammeavbrudd av EN unge. Fantastisk.

Det rare er at jeg våknet med vondt i hodet i dag. Så det går faktisk an det altså, å få vondt i hodet med kun ett barn i huset? Hm. Jaja.

De som er i Hedmark har det strålende. Mika hadde sovet hele natten gjennom. Og jeg får bildeoppdateringer på messenger. Det er så koselig.
De har en snill tante og onkel som serverte mat til dem og hvor de overnattet.

Tante er amerikaner, så de markerte 4. juli med 4.juli-muffins!

Tante er amerikaner, så de markerte 4. juli med 4.juli-muffins!

13570117_10157092893785716_56643180_o 13599549_10157092894050716_1860689178_n

De kunne også by på kule søskenbarn å leke med. Jeg er så glad på deres vegne altså. I dag skal de på Jernbanemuseet og domkirkeodden. Dette er også «Hjemmeskole»-ekskursjon, så pappaen skal ta bilder så vi kan dokumentere og de får litt historie med seg. Dagen tilbringes med bestefar og i huset der pappaen vokste opp. Dette har pappaen gledet seg til. Han vil vise dem skoleveien han gikk de årene han gikk på skole der. Det blir koselig.

De spiser på peppes i dag visst. Så da skal jeg bestille meg den kebab-pizzaean etterpå tenker jeg ja :)

De spiser på peppes i dag visst. Så da skal jeg bestille meg den kebab-pizzaean etterpå tenker jeg ja 🙂

Vel, jeg har da ikke tid til å sitte her nå som Levi endelig sover en blund. Nå er det opp på loftet igjen!

Faktisk så har vi 19-års bryllupsdag i dag. Hurra for oss! Neste år, på 20 års-dagen har vi nok en baby til. Hahaha, neida, bare tuller 🙂

Her er det seneste bilde av oss alle sammen. Det er ikke ofte vi får til!

Her er det seneste bilde av oss alle sammen. Det er ikke ofte vi får til!

5 Comments:

 1. Eli Fladby Olsen

  Hei Linda. Dette er det beste jeg har lest i sommer. Veldig bra tiltak. Da William var nyfødt, orket jeg ikke å dra til <stockholm. Så vi planla at pappa skulle ta dere med en tur,.Ikke til Stockholm, men en tur så dere fikk følelsen av ferie. Så skulle jeg og William være hjemme, Jeg gledet meg villt til de dagene. Men det ble aldri noe av.
  Dere visste ikke om planene. Så det er veldig bra at dere virkelig har gjordt det.

  • Linda C. Hagen

   Å stakkars deg. Du hadde jammen fortjent en sånn husmorferie, det vet jeg ALT om nå mamma 🙂 Du er bare toppen! Alt du har holdt ut 🙂

 2. Så herlig det siste bildet var! For en flott gjeng og jeg er glad du koser deg, fortsett med det!!!

 3. Velfortjent! Kos deg masse!!

Comments are closed