Hadet da pusen!

I dag oppdaget vi at den ene kattungen manglet, og da var det å lete i hele huset, i alle skaper og rom der den kunne ha blitt stengt inne. Ingen funn. Ut å «sssss»-e på den, sjekke garasjen. Ingen funn. Da lagde vi plakater som vi hang opp i nabolaget, og så har vi spurt alle vi har sett. Vi håper at den kommer til rette. Den er 15 uker nå og har vært ute mange ganger og vet hvor den bor.

savnet

Og så fant vi noen gode nye eiere til en annen av kattungene. Så denne tok vi farvel med i dag.

Ha det godt pusen!

Ha det godt pusen!

Vi har også handlet litt. Eskil er så flink til å hjelpe til nå som han er største gutten. Han er alltid flink, men han tar jammen ekstra ansvar nå som han er den største hjemme.

Fine guttene!

Fine guttene! Eskil fester Levi. Levi øver seg i matematikk med en kalkulator.

Da vi var inne på OBS, begynte Mika å løpe fra oss. Til sutt så vi han ikke og vi spurte på lageret om  det hadde forvillet seg en liten gutt inn der. I samme øyeblikk hørte vi på kunderadioen «Kan mammaen til Mika komme til informasjonen». Bare sekunder etterpå var vi der, og der satt en søt liten gutt på benken. Han brast i gråt da jeg kom og klemte ham. Han fikk seg nok en støkk. Det var bare snakk om noen få minutter, kanskje ikke to minutter en gang, hvor han nok skjønte at han ikke fant meg eller vi fant ham. Kanskje skjønte han det ikke engang før en som jobbet der så en litt bortkommen gutt. Han gråt en liten stund så vi satt oss på en benk for å kose litt. Han fant ut at han aldri skulle springe fra meg igjen. Det syntes jeg var lurt.

Senere på dagen fikk vi gått igjennom litt ting i garasjen. En haug som skal kastes og en haug som skal selges/gis bort. Jeg har laget min rareste finn-annonse noensinne, ettersom jeg ikke vet så mye om de tingene som jeg tenker å gi bort/selge. Jeg vet ikke om det er noe å selge, eller hva jeg kan selge det for, eller i det hele tatt hva alt er. Dette er greier som har kommet inn i garasjen vår…..ja….ikke spørr….det bare er der, men skal nå bort.

13713507_10154157025655236_306065135_n

I morgen kommer nesten resten av folket hjem, og da skal de store sterke gutta i familien få laste inn i bilen og kjøre to-tre lass på fyllinga. Det vil si, ikke i morgen da, for de kommer jo ikke hjem før mot kvelden. Men, etterhvert skal de få dra på fyllinga.

Comments are closed.