Derfor sa jeg blankt «nei» til programmet «Kjære mamma»

Jeg hadde bestemt meg for at dersom «Kjære mamma» ringte meg og ville ha meg med i programmet, så skulle jeg si at jeg ikke ville være med.
Og ganske riktig så ringte de meg litt før sommerferien. «Hei det er fra Teddy tv, og programmet «Kjære mamma»», sa stemmen i telefonen. Jeg sa bare «Åja, nei, det vil jeg ikke være med på». Vel, kanskje ikke så brått da, men jeg sa ganske tidlig i samtalen at jeg ikke ønsket å delta på det. Vi snakket lenge og jeg fortalte hvorfor jeg ikke ville være med. Jeg hadde jo sett første sesong, og utifra det hadde jeg bestemt meg for at det der skulle ikke jeg være med på.

Her er for noen år siden da vi var med i programmet "Familieliv" på FEM. Da hadde vi seks barn.

Her er for noen år siden da vi var med i programmet «Familieliv» på FEM. Da hadde vi seks barn.

Grunnen til at jeg ikke ville være med, var at jeg synes det er skummelt at andre skal se på hvordan jeg gjør ting, og så mene noe om det og til og med kommentere hva jeg gjør og hva de synes om det.
Vi er jo mange i vår familie, og jeg har ikke noe kontroll på hva barna kan finne på å si og gjøre.
Jeg har også gått opp så mye i vekt og det er ikke så kult å vise frem på tv akkurat.

Men altså, i løpet av samtalen, ble det til at jeg sa «ja». Jeg tenkte at jeg kunne jo bare sende en sms dagen etter og si at jeg ikke vil være med likevel, noe jeg også gjorde. Hun ble litt skuffet, men respekterte det, og lurte på om jeg kjente til noen andre familier med mange barn som de kunne spørre.
Jeg hjalp til med å finne frem til noen og en av de er også med i denne sesongen.

Vel, så hadde jeg altså trukket meg, og det tok noen uker til før jeg ombestemte jeg en gang til og sa at jeg ville være med likevel. Da tok det ikke lang tid før de stod på døra med kamera og filmingen pågikk.

Jeg forhørte meg med andre som var med i den første sesongen, og de beroliget meg og sa at det var bare gøy.

Nå tenker jeg også at det får bare være hvis noen er kritiske og uenige i hvordan jeg gjør ting. Det som er viktig er at jeg trives og barna trives og at vi har det bra, og det har vi jo. Og det at jeg har lagt på meg masse får bare stå til. Da kan andre som er litt runde også kanskje føle seg litt letta eller hva jeg skal si. Det gjør jo ingenting. Samma det. Jeg jobber med saken.

Jepp, så da kommer vi på tv i morgen, 13. september på TV2 Livsstil. Hvis dere ser på i dag, så ser dere reklame for morgendagens episode i slutten av dagens episode.

Jeg har ikke sett det som ble filmet hos oss, så jeg vet ikke helt hva som kommer. Det eneste jeg har sett er hva de andre mødrene har sagt om meg, og det var veldig gode ord. Men jeg har ikke sett deres kommentarer underveis mens de ser på min hverdag. Det skal bli spennende.

4 Comments:

  1. Så spennende! Ser ikke på dette programmet, men skulle jo gjort det nå. Vi har hu også, og har hatt det noen år nå. Godt det kan være noen frodige damer på tv også, du er da ikke alene. Skjønner du synes det er skummelt, og jeg ville nok gravd meg ned, så jeg synes du er tøff ?

    Hilsen Lillian

  2. Jeg gleder meg ekstremt til å se, og har faktisk tenkt å utsette legging av mini så jeg får sett på deg, vennen <3 Og den fantastiske jobben du gjør.

  3. En stor applaus til hele gjengen☺ Har nettopp sett programmet. Kjempeflott.
    Her er det bare å være stolt.

Comments are closed