Takk for gode ord, det er jeg som skal si «WOW»

Jeg kviet meg veldig for å være med i «Kjære mamma», og hadde jo bestemt meg for å si nei hvis jeg ble spurt, noe jeg ble. Jeg sa ja, men så nei. Men så sa jeg ja igjen likevel og ble med. Det angrer jeg ikke på nå. Jeg syntes at episoden min ble veldig bra. Det skjedde nemlig utrolig mye uforutsette ting her  (som det alltid gjør med barn), men det ble likevel et bra resultat.
Det er jo alltid gøy å se oss på tv. Jeg synes ikke det er så gøy å se meg selv, men jeg mener «oss» liksom. Jeg liker å se familien min på tv. Vi var med i «Familieliv» på FEM da vi hadde seks barn, og i «Bønder i by`n» da vi hadde 7 barn og nå fikk vi jammen vist frem det siste tilskuddet også 🙂

Jeg må få takke for alle gode ord jeg har fått. Det har rørt meg veldig, alt det som er blitt sagt og skrevet. Jeg ville samle det i et innlegg, mest for meg selv, sånn at jeg kan ha alt på ett sted og se på det av og til fordi det gjør meg glad.

14322567_10157416480130716_8925959429482820556_n

Her er noe av det jeg har klart å samle (Jeg har utelatt navnene, av hensyn til dere. Jeg kan jo ikke bare ta med navn ogsånt uten å spørre først):

For en Mamma DU er Linda!!! Jeg ble SÅ imponert! Du er virkelig en SuperMamma! En ekte <3 Jeg beundrer deg, virkelig <3 Så deg på TV nå! Har ikke sett maken til veloppdragne barn! For en familie <3 Vær stolt av deg selv!

Wow, for en fantastisk episode! Er kjempeimponert over deg og familien din. Helt fantastisk<3

Wow, det var så fantastisk å se deg! Jeg blir så inspirert! Alt du sa, gjorde og måten du er på, ga gjenklang i hjertet mitt. Jeg har én sønn, og synes det er travelt, men vi har de samme verdiene og du var bare helt nydelig som mamma! Tårene bare fossa her. Takk for at du delte hverdagen din med oss! ??

Dere er så hjertelige, man kjenner man bare blir glad i dere ❤️

Wow!!! Første gang jeg ser programmet faktisk, må ta av meg hatten!
For en flott mamma, og herlig familie ?❤️

Eg har også sett programmet no, for en god mamma og en fantastisk familie <3 Fekk nesten lyst på 8 ungar sjølv, selv om eg trur eg må gi meg på 4-5 stk (har tre no).

Kjempebra program, så gøy å se deg og den herlige familien din på tv etter å ha fulgt bloggen din i flere år? Digger deg og familien din, dere ser så harmoniske ut sammen❤️

Fantastisk! <3 Herlighet det var utrolig fint å se hvordan dere har det. Fikk lyst på stor familie selv jeg nå!! 😀 Kreds til deg som har født og oppdrar 8 barn, tar av meg hatten for det. Og så fint det ser ut som dere har det. 🙂

Kjekt å sjå dåke når ein har følgt med litt på bloggen 🙂 var rørande og fint 🙂 du gjer ein super jobb, dåke ser ut som ein flott gjeng <3 kjekt å være mange, livet er både rikt og fint med unga i hus <3

Så flott program om dere 🙂 For en fin familie du har og en fantastisk mamme du er!

Det var kjempefint!
Gøy å se!
Likte hvordan mannen din gav deg credit, og synes dere hadde et koselig måltid:-) Mange fine holdninger og verdier i familienoe deres:-) Bless u!

Et tema som interesserer meg mer og mer er det å ha tenåringer. Men ikke alltid så lett å skrive offentlig om det ifht personvern. Men det ER et spennende tema

Endelig fått somlet meg inn på Sumo <3 Blir helt varm i hjertet. Dere er en herlig gjeng 🙂 ( og jeg lurer på om jeg skal ta et kurs på å aldri bli sint… hehehe… )

Jeg lærte mye om oppdragelse som jeg skal prøve selv

Linda, du er så bra du!!

Så koselig å se dere på tv idag. Dere er kjempefine og ekte. Fine mennesker

Var helt topp! Tror mange egentlig ønsker å gjøre det hun gjør, men ikke tør. Dere er en så fin familie

Det var rett og slett rørende å se på programmet❤️ dere er så fine! Og Linda, jeg har sagt det til deg før og sier det igjen, du er en inspirasjon! Fantastiske mamma ❤️ you make me want to aspire!

Du er super flink

Dere er så fantastiske ❤️❤️ Jeg blir så inspirert og glad av å se dere ❤️ Også er jeg så heldig at jeg kjenner Linda bittelitt og er så utrolig heldig at jeg får kalle henne venninne ? Hun er virkelig min viktigste sparringspartner og jeg ser virkelig opp til hvordan hun er i humør og humor. Som en av gutta deres sa: hun er nesten aldri sint ? Stå på videre 🙂 Vi skal se reprisen nå fordi mannen ikke så det i stad 🙂 og som Therese som kommenterte sa: heia oss som er hjemme med barna

Imponert! Lykke til videre, alle sammen!

Linda kan være stolt av sin TV opptreden. «Skal vi danse neste!»

?Jeg rekker opp hånda! Fy flate for ei dame,- og for en fin familie! Du har skutt gullhøna der?

Jeg har ikke sett programmene, men jeg er stolt av dere. Mye av dette kommer fra hvordan dere selv har blitt oppdratt. Jeg husker fremdeles en ungdomskonferanse hvor Linda danset med sin far. Det blikket av kjaerlighet hun sendte ham vil jeg aldri glemme. Naa har hun bragt denne kjaerligheten med seg i sitt ekteskap. Staa paa !

En utrolig flott familie ?

Så dere på Sumo i dag ?Veldig hyggelig å se hvordan dere har det. Føler jo at jeg kjenner deg bittelitt, Linda. Og du er bare en helt fantastisk mor!

Åhhh jeg håper mine sønner en dag sier at de vil ha en kone som er like flink som mamma! Kom tårer her da!! ❤️

Du er fantastisk Linda Cathrine Hagen

Kjempe flott halvtime om livet deres! Sett opptaket nå 🙂 Håper du er glad du stilte opp, synes det var kjempe fint, og ikke minst bra du får tilbakemelding fra familien din på hvor godt de faktisk har det under «din kontroll» – vel undt deg!!

Og for ikke å snakke om alle de positive tilbakemeldingene som kom på TV2-Nyhetene (Facebooksiden)! Jeg er overveldet og er nå veldig glad for at jeg ble med på «Kjære mamma».
Folkene som jobber med serien er utrolig fine, snille og koselige.
Jeg håper på at jeg får se flere jeg kjenner på «Kjære mamma» i senere sesonger.

Jeg synes det var så fint å se barna på tv. De er virkelig så gode mot hverandre som dere så på tv. De er snille, kosete og hjelpsomme. Jeg er utrolig stolt av dem alle sammen og føler meg beæret over å få være mamma til en sånn fin gjeng. De er alle forskjellige, og hvordan de er, er ikke min fortjeneste. Vel, kanskje noe. Mannen min og jeg prøver å gi dem så god grobunn som vi kan, men det er dem selv som velger å være gode og snille.

Og det er faktisk sant at de to eldste gutta aldri krangler. Jeg kan ikke huske de har kranglet noen gang.
Nå har jeg faktisk lyst til å være med på tv en gang til. Men jeg tror ikke det blir flere barn å vise fram altså, haha.
«Kjære mamma» finner man nå på sumo.

Comments are closed.