Jeg har ingen ambisjoner

Det er ferie. Og i år skal jeg ikke gjøre som alle andre ferier, der jeg har så mange planer og lister for hva jeg liksom skal få gjort.
Nope, nå har jeg lært.
For dere, barna har ferie OG mannen jobber endel, noe som betyr at JEG har ikke ferie.
Hva er egentlig ferie når man er husmor? Ferie for meg, hadde vært om mannen tok med barna på tur i noen dager. DA hadde jeg kunnet hatt lister over hva jeg skulle ha fått gjort.

Jeg klager ikke altså, bare innser fakta. Faktisk så er ambisjonen min å kose meg gløgg ihjel i ferien.

Normalt ville to do-lista mi sett omtrent slik ut:
– Organisere hele huset – rom for rom
– Male ca 10 møbler (Annie Sloen Chalk Paint)
– Pusse opp lekestua
– Pusse opp et barnerom

…..ja særlig liksom. Haha!

Vel, jeg har vel kanskje en slik liste inni hodet mitt et sted, men den er ikke offisiell. Den er mer en reserveplan over hva jeg kan gjøre HVIS jeg får uventet tid og ikke aner hva jeg skal finne på. Det skjer jo hele tiden. NOT!

Jeg har altså ingen ambisjoner for store prosjekter denne sommeren.
Får jeg gjort noe, så får det heller være en bonus.

Faktisk så er ambisjonen å ikke stresse med å rydde. Det får jo være grenser for hva jeg skal få til når jeg driver et sommerhotell. Jeg må jo varte opp og passe på badegjestene (barna + venner), samt å slappe av og senke skuldrene.
DET er en realistisk og mye bedre ambisjon enn jeg har pleid å ha for feriene tidligere.

Jeg tror jo at jeg sikkert kommer til å få gjort masse andre ting, men har ikke en avkryssninsgliste. Og med så fint vært vi har nå for tiden, så orker jeg ikke å holde på så mye på dagen heller. Jeg vil bare kose meg med barna nå som vi endelig ikke lever i stress og mas og lekser 🙂

Noen som husker denne doomen jeg lagde i fjor? Den er noe deformert synes jeg, men det får bare være. Vel, jeg har plantet blomster rundt. Hadde håpet den ble dekket til nå, men det blomstrer i allefall!

Ikke så rund som jeg ønsket men….

Det blomstrer! Hadde håpet den far heldekkende til nå og full av blomster, men det gleder meg at det er blomster på den i allefall 😀

Ønsker alle en behagelig og fantastisk sommer!
Hagen-hotellet er åpent for badegjester, så det er bare å si ifra om dere vil ta dere en tur 🙂

Bare å hoppe uti!! Hm, jeg ser på bildet at det kanskje er på tide å male rekkverket igjen :)

 

Comments are closed.