Påskeferie og moro!

Hei alle sammen!! Endelig er det påskeferie. Det er en deilig tid, for det betyr varmere vær og koselige filmkvelder.

Vi har kjøpt en ny trampoline og denne gangen ble det oval trampoline.

Eskil i farta!

Jeg syntes den så liten ut først og regnet ut at arealet på den nye ovale er litt mindre enn arealet på den runde vi hadde før. Men, for de som tar backflip på den ogsånn, funker det bedre med oval. Så selv om jeg var litt skeptisk først, er jeg blitt overbevist om at oval er veldig bra for triksing, og spesielt for oss som har hoppere i ulike aldere, fra 4 til 19.

Vel, i påsken SKAL jeg male noe med chalk paint. Nå flyr jeg snart på veggen om jeg ikke får malt noe. Jeg kom over en instagramkonto; secondchancestudio29, og der var det mye jeg likte. Så når klør det i fingrene mine etter å male!

Vi skal også kose oss med filmer i påsken. Tror vi har landet på å se the Matrix sammen med de eldste barna, og Rambo-filmene. Så skal vi hoppe på trampolina, og så har jeg tenkt å «plage» barna med noen litt vanskelig påskeoppgaver som jeg måtte gjennom da jeg var ung.
Det kommer til å ta litt tid å få sammen det også.

Jeg håper vi får tid til litt gammeldags brettspill også. Og selvsagt skal jeg ut å gå og jogge i skogen.

Dessuten, eldstejenta er på besøk her hjemme i påsken også, så det er kjempehyggelig!

Så har jeg ambisjoner om å flytte jordbærplantene til et mer egnet sted.

Det står en gammel sofa i hagen, den er på vei til fyllinga egentlig, men i mellomtiden egner den seg godt i parkour-løypa.
Mer av dette! Skal male noe i påskeferien, jeg har fullstendig abstinenser nå!

Men, jeg skal iallefall male!!! Hurra!

Forresten, så har Lilli hatt sin siste dag på hjemmeskolen. Hun starter på skolen etter ferien. Hun ville starte på ungdomsskolen til høsten og tenkte at det var greit å starte opp nå før sommeren for å få litt mer kontakt igjen med de andre jentene og for å ikke komme «helt alene» på ungdomsskolen.
Hun gleder seg. Hun er allerede ferdig med pensum, så resten av skoleåret nå blir repetisjon, og det er jo også kjekt å få med seg ført starten av ungdomsskolen. Det har vært så hyggelig å ha henne på hjemmeskolen, og vi gleder oss til å følge henne videre på ungdomsskolen. Tror hun kommer til å trives med forskjellige fag og hun vil klare seg godt!

Håper alle får en fin påske!

Vel, da løper jeg og finner malepensel!

Comments are closed.