Oppdatering

Hei! Nå er det så lenge siden jeg har blogget regelmessig, og jeg har registrert at det har kommet mange nye til den siste tiden som liker Faceboosiden til bloggen, så da tenkte jeg at burde blogge litt mer igjen.
Det skal jeg prøve å få gjort, og det er også noe jeg ønsker å gjøre.

Her er vi på en date på fødeavdelingen da jeg fødte vårt 8. barn. Nå blir det visst ikke flere barn. Vi ville ha to til, men det skjer liksom ikke. Så nå har vi innfunnet oss med at vi må nøye oss med de 8 kule barna vi har vært så heldige å få 🙂 Og det går helt fint altså. Vi har det veldig kult.Tenkte å ta en liten oppsummering av hva ståa er her hos oss nå:
Vi er fremdeles to foreldre som er fullstendig gale etter hverandre. Vi har vært gift i 23 år.
Når jeg tenker etter så har jeg lurt litt på hvordan vi i alle dager har klart å holde kjærligheten vedlike etter så lang tid og med så mange barn.
Og da tenker jeg at de 23 årene…om man tar bort all tid som går til barnestell og praktiske ting og tid hvor vi er fra hverandre pga kjøring til trening, trening og andre ting, så har vi kanskje bare vært gift i 5 år, haha! Og da er vi jo praktisk talt fortsatt nygifte!

Neida, det er nok ikke slik. Vi har ikke alltid hatt det lett, men vi har alltid prioritert hverandre og samarbeidet og så flørter han veldig mye med meg i hverdagen. Noe barna synes er litt rart. For han trenger jo ikke å sjekke meg opp akkurat, han vet jo at han har meg liksom. Men der tar de feil. Det er superviktig å flørte med partneren sin, selv etter over 20 år. Kjærligheten er ferskvare og uten det i den hektiske hverdagen som vi har, vet jeg ikke om den hadde overlevd.

Så altså, det var oss foreldrene. Mannen min er verdens kuleste. Han er svært musikalsk og spiller trommer, piano og hvilket som helst instrument du setter foran ham (virker det som i allefall). Han driver eget firma der han er voice-over. Har studio hjemme og er derfor mye tilgjengelig dersom han ikke er stuck med arbeid, noe vi jo er glade for at han ofte er. Han er instruktør i taekwondo også og har undervist alle våre barn. Tre av dem står på trappene for å få sort belte. To av dem er ikke helt gira, men vi prøver å overtale dem. Tredjemann kommer nok til å fortjene sitt sorte belte om ikke så altfor lenge.

Barna:
Eldstemann (jente 21) flyttet hjemmefra i mai og trives godt der hun er nå. Stikkord: snill, pen, makeup, skribent, kunstnerisk.
Nr. 2, gutt på 20 er ferdig med vgs. Stikkord: Fredsommelig, musikkskaper, sporty, pliktoppfyllende, flittig.
Nr. 3, gutt på 17 har hoppet av vgs 2. trinn nå og skal ta online klasser i år (Soraschool*).Stikkord: Kjærlig, gaming, pliktoppfyllende, morsom, arbeidsom.
Nr 4. jente 15 har hjemmeundervisning i 10. trinn. Stikkord: Morsom, sprudlende, musikk, ukulele, gitar, sang, skriving.
Nr 5, jente 13 år, har også hjemmeundervisning, i 9. trinn og skal ta online klasser (Galileo*). Stikkord: Kreativ, snill, strikking, tegning, japansk, kul, matlaging.
Nr. 6, kul gutt på 11 år som går i 6. kl. på skolen. Stikkord: Parkour, backflip, gaming, taekwondo, smart, kul, trampoline.
N3. 7, kosete gutt på 7 år. Har hjemmeundervisning i 3. trinn. Stikkord: Kosete, snill, piano, god storebror, omtenksom, gaming, glad, kul….nevnte jeg kosete?
Nr. 8, Søt gutt på 5 år. Stikkord: Ninjago, piano, kosete, utkledning, kul, morsom, høylytt.

Ikke noe som å kjøle seg ned på varme dager. De minste bryr seg ikke om temperaturen i luften i det hele tatt. De følger bare kalenderen og så lenge det er sommer, er det badevær:)
Her foregår det masse lek gjennom hele sommeren!

 

Vi har i sommer kost oss i badebassenget vårt, og vurderer å anskaffe oss et permanent basseng som vi ikke trenger å ta opp og ned hver sommmer.

5-åringen mistet sin første tann her om dagen, så det er stort! Tannfeen har heldigvis fått seg vipps, til stor glede for 11-åringen som fortatt mister tenner og som nettopp har fått seg vipps.
5-åringen synes det er greit med kontanter.

Vi har joinet en god plan for hjemmeundervisning, men det vil jeg skrive om i et eget innlegg.

Når det gjelder meg selv, prøver jeg stadig å gå ned i vekt, og har meldt meg inn i Flexikost, som jeg er superfornøyd med! Sjekk det ut om du som meg, ikke har tid til å tenke ut alt av oppskrifter og sammensetninger selv. Det er billig og masse god mat. Jeg er overrasket over hvor mye jeg kan spise!
Jeg skal i gang med å pusse opp gangen vår, som har vært slarkete i mange år. Det er nesten flaut å få folk inn døra her.
Men sånn er det vettu, når man absolutt må være hjemmeværende. Da må man ofre inntekt og ting må tas på langa.

Men jeg angrer ikke. Jeg har flere ganger tenkt på å skaffe meg en jobb, eller starte på mer utdanning. Det har bare aldri føltes helt rett. Har liksom ikke kommet dit ennå. Ikke at jeg ikke har utviklet meg på alle disse årene heldigvis, for det har jeg jo!

Vel, nå får jeg vel sette igang med ca 140 ting å gjøre. Tenkte å rekke å rydde foran huset, ta ned badebassenget (som er tappet for vann) og lage en tidslinje fra forhistorisk tid til moderne tid (hjemmeundervisningsstoff), og det før kl 13, for da skal jeg hente noen. Nå er kl 1130, så jeg får henge i litt. Kommer ikke til å rekke alt, men jeg trenger jo ikke å gjøre alt selv heller da, for det bor jo flere her, så jeg må sette folk litt i sving.

Ha en flott dag!

Absolutt hjemmepå Facebook
Instagram
Flexikost
Soraschools
Galileo school

Comments are closed.