BØ!!

I´m back! Tror jeg da.
Jeg har savnet å skrive om alt som skjer og så brått innser jeg at jeg ikke har skrevet noe her på 2 år!!
Mange ganger har jeg hatt lyst til å ta opp blogging igjen, men så virker det liksom som om blogging er på vei ut og dessuten har jeg ikke hatt så mye overskudd på en god stund.

Men, jeg liker å skrive og det er så godt å ha et sted å øse ut av seg.
Det er jo ikke så lett å finne en ny vei for bloggen, ettersom den har handlet mye om familielivet tidligere. Men du vet, barna vokser til og nå er det liksom litt andre boller.

Mye har skjedd både her i huset og med min hverdag. Jeg har nemlig startet å jobbe! Jepp. Jeg jobber.
Nå er det ingen her som har hjemmeundervisning lenger og jeg jobber.

To uker etter at minsten startet på skolen, begynte jeg å jobbe på en barneskole. Det var litt impulsivt, men jeg jobbet der i ett år fra høst 2021- sommer 2022. Jeg trivdes godt og det var hyggelig å bli kjent med andre.
Mens jeg jobbet der, tok jeg en utdanning som magasinjournalist. Skriving er en stor lidenskap for meg, og det er det jeg ønsker å jobbe fullt med på sikt.
Nå, siden november 2022 har jeg jobbet i vikarbyrå, som barnehageassistent. Da kan jeg spe på litt på inntektene her, samtidig som jeg kan bestemme hvor mye jeg ønsker å jobbe. Denne fleksibiliteten gir meg tid til å jobbe med skrivinga, samt å ha tid til å ha pause og gjøre masse husarbeid og ha tid med familien.

Vel, jeg har masse å fortelle. Jeg har nemlig blitt eldre og klokere. Vi har til og med fått hund!! Det hadde jeg aldri trodd! Henne skal dere få hilse på snart, hun er kjempesøt!

Ha en fin kveld!

Innlegg kommer når jeg har tid og lyst, i rykk og napp 🙂

Comments are closed.