Hurra for Mia

I dag har vi et bursdagsbarn. Mia er 10 år i dag! Og så har hun vært syk og alt i dag. Det er litt kjedelig å være syk på bursdagen sin. Men jeg og mannen var ute en tur og kjøpte gave til henne og senererpå kvelden lagde Mia og jeg bløtkake som vi koste oss med da Elias var kommet hjem fra Taekwondotrening.

Mia var veldig flink til å pynte og fylle kaka!

Mia var veldig flink til å pynte og fylle kaka!

Alla sang bursdagssangen for henne og da smilte hun bredt. Julian sa at vi i familien synger høyere enn alle i klassen hans tilsammen når de synger bursdagssang for noen på skolen. Vel, ikke bare det, vi danser også og avslutter flerstemt.

Vi liker å se på kakekrigen og nå skal jeg og mannen se på resten mens barna har gått i seng. Det er ikke så mye igjen av kaka nå. Men jeg er sikker på at dommerne hadde likt vår kake altså 🙂

Linda

Følg oss på facebook! 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Gratulerer så mye med 10 åringen i huset. Kaken ser kjempe god ut.

Comments are closed