Tyven tyven skal du hete….

Her er han avslørt. Det er Eskil som har spist alle kalenderene i huset. Og han risikerer å skade seg for å få tak i godbitene. Se som han står på det vaklete pc-bordet mitt, har dyttet bort tastaturet og rett og slett SPISER Silje sin kalender. Hun har hengt den der for at han ikke skal få tak i den. Men han kommer seg overalt! Dette er den 3. kalenderen han prøver seg på, etter å ha tømt både sin egen og Søstrene Mia og Lilli sin. Guttene har hengt sin opp i stuevinduet. Men i skrivende stund står det faktisk en stol under den. Mon tro hvem som har vært på ferde?

Mor og Far og Eskil var ute en liten tur på juleshopping i kveld.  Den eldse jenta, passet resten av småsøsknene. Etter at barna var i seng, gikk jeg en liten runde i huset og sjekket at alt var som det skulle. Det virket ok, men juletreet hadde fått litt ny pynt, kan man si. Jeg synes alt barna mine gjør er søtt (nesten). Men jeg vet ikke helt, jeg. ….litt usikker på den barbie-dukken og den Liseberg-kaninen, altså.

Så var det advenstsstaken vår da, som Elias lagde ha han gikk i barneparken. Det er kun 3 lys igjen, og det siste har i tillegg fått en knekk.
Her er en adventskalender som Silje (12) har laget. Ingen har prøvd å spise den enda…
Vel, jeg prøver så godt jeg kan at alle skal ha en god jul her i huset og at det skal være koselig. Selv om Eskil motarbeider meg endel, så synes jeg vi har det ganske koselig alikevel:-)
God jul alle sammen!

5 Comments:

  1. Så nydelig han er den lille knorken. Kjempefin blogg Linda

  2. Siri Therese Wilson

    Hvorfor sa du ikke det med en gang da Linda?
    Siden jeg kan spise han, så kommer jeg over og gjør det med en gang XD

    Bra blogg foresten digger den 😉

  3. Pingback: Gjesteinnlegg – adventsgaver og julebudsap! | Absolutt hjemme

  4. Pingback: God jul – vi prøver igjen! | Absolutt hjemme

Comments are closed