Eskils siste hyss…

Den lille tassen driver alltid med noe. Han syntes han fikk en veldig god ide, da han stod på en stol ved benken og alt frokostgreiene var strødd utover. Han så smør og brødrister. Rista brød med smør er noe av det beste han vet! Så hvorfor ikke stappe smør oppi brødristeren? Er det ikke sånn man gjør det da?

Jeg prøvde så godt jeg lunne å få vekk alt smøret. Men det som skjer nå når vi prøver å riste brød, er at strømmen går. Så det var den brødristeren. Takk og pris for automatsikringer og at vi har så bra strømopplegg her i huset at sikrignen slår seg av hvis den aner fare på ferde:-)

Men han er VELDIG søt, og veldig glad i hesten sin <3

2 Comments:

  1. Tone Nordang Pettersen

    Hehe, så søt han er.

  2. hmmm….. det er noe kjent med han der….?!?!?!

Comments are closed