Så var vi på IKEA, da! Hele gjengen..

Vi har vært på IKEA to ganger, på samme uke! Det er jo drømmen. Jeg er så heldig å ha en  mann som faktisk elsker IKEA! Det er nesten umulig å få han bort derfra. Han løper inn og prøver hver eneste sofa og kontorstol, og han digger de selvbetjente kassene. Da later han som om han jobber der og får meg til å få latterkrampe når vi står å betaler!

Grunnen til at det ble to turer til Ikea, er det at den første gangen dro vi til furuset. Barna hadde gledet seg til å leke på lekerommet der. Men det var jo bare for de som var 3, 4, 5 eller 6 år som fikk komme inn der. Jentene var kjempeglade, men Elias på 7 var ikke glad. Motvillig fulgte han etter oss og gjemte seg hele tiden. Heldigvis hadde vi Julian på 11 år med også. Han gjorde det til en lek at de gjemte seg for oss. Vi «så» de liksom ikke og lurte hele tiden på hvor de var. Så hoppet de plutselig frem og skremte oss, eller hoppet på oss bakfra. Julian snudde situasjonen fullstendig og reddet hele turen for oss alle sammen. Sånn er det å ha han. Fantastisk gutt!

Vel, så avtalte vi med Elias å dra til Slependen neste gang, som ble to dager senere. Der er det for barn fra 3 t.o.m 7 år! Det er så sjelden vi har anledning til å dra til Ikea, at det var helt ok å dra to ganger så tett. Dessuten har de så god mat og dessert der! Vi spiste selvsagt middag der alle sammen begge gangene. Mmmm!

Min kjære koser seg med kjøttbullar!
Lilli koser seg med kjøttbullar og sjokolademousse!
Eskil koser seg ihvertfall med kjøttbullar og sjokolademousse!
Mia i et sjeldent alvorlig øyeblikk, har spist opp nesten all maten sin.
Julian og Elias, bestekompisene!
Eskil har det moro i lekekroken på restauranten.
Min fantastiske mann elsker IKEA (det er ikke tull, altså)! Nå er vi snart ved billigkroken! Jippi!
Eskil har fortsatt litt delte følelser rundt IKEA. Det forandrer seg nok når han blir gammel nok til å være i Småland, som det heter.
«Men kjøpte du egentlig noe på IKEA da, Linda?» – lurer du kanskje på? Sånn bortsett fra kjøttbullar og sjokolademousse, liksom!
Såklart jeg fikk kjøpt noe! Blant annet denne lampen:
Og denne søppelkassen:
Kjøpte også masse annet smågreier som ikke er skurdd opp ennå: knagger og småhyller og sånt, og endel sengesett. Det grønne håndkleet som henger der er fra Rice. Kjøpt på min favorittbutikk Østenfor, selvfølgelig:)
Jeg tipper det blir enda en tur til Ikea før min kjæres ferie er over! Iallefall hvis det er opp til han!

«Men er det ikke seks barn du har da, Linda?» undrer du kanskje på ettersom du bare har kunnet telle fem barn utifra bildene. Jo, det stemmer det, eldstejenta ville bare ikke være med denne gangen:)

2 Comments:

  1. Jeg er også heldig som har en mann som elsker ikea – han har faktisk vært der oftere enn meg etter at det kom til kristiansand! 😀

Comments are closed