Det trenger ikke være perfekt for å være perfekt!

Ja, heldigvis trenger ikke alt å være perfekt for å være perfekt. Da hadde jeg slitt veldig mye. Jeg tror det handler om å være positiv. Hvis du kan klare å være positiv er ikke ting så ille. Du kan ikke vente med å være lykkelig til alt er perfekt. Du kan være lykkelig nå, og da er alt perfekt, iallefall det viktigste.

Jeg kunne ønsket meg en ny ytterdør, fordi den den er knust rett igjennom. Og trappa kunne jeg tenkt meg å reparere etter saltskader på grunn av saltstrøing for å smelte isen om vinteren. Oppvaskmaskinen min virker ikke for tiden, så jeg vasker opp 3 ganger om dagen. Tørketrommelen virker heller ikke og dusjkabinettet ble ved et uhell knust her om dagen. Det gikk bra, ingen kom til skade. Det mangler lister i stua og huset er forsåvidt halvveis ferdig oppusset. Vi kjøpte det slik. Og takk og pris for det, ellers hadde vi helt sikkert ikke hatt råd til det. Så det var jo helt perfekt for oss!

Hjemmet mitt betyr hele verden for meg! Ting trenger ikke å være perfekt for å være perfekt. Ja, det mangler karmer og lister rundt i huset vårt, men vi har mye kjærlighet og varme, tilgivelse og omtanke. Her i huset har jeg det som betyr mest for meg. Mannen min kommer hjem fra jobb hver dag, og han kysser meg hver gang han går ut døren (kanskje ikke for å klippe gresset, da..). Barna krangler, og så bli de venner igjen og er bestevenner. Det er sånn det skal være. Hjemmet er familiens viktigste skole. Det er her vi lærer alt vi trenger å lære i livet som vi ikke kan lære på skolen. Det jeg lærte på skolen har vært nyttig i livet, men det jeg lærte hjemme kunne jeg ikke lært noe annet sted, og det er det som har vært mest nyttig i forhold til det å være mor. Og det å være mor er det største i verden.

Vel, hjemmet mitt ser ikke perfekt ut, vi er ikke alltid smørblide, morgenene går ikke alltid som smurt, det er ikke alltid ryddig overalt. Faktisk så er det aldri ryddig overalt samtidig. Men vi er sammen, vi er glade i hverandre og bryr oss om hverandre og DET er helt perfekt!

Eskil leker

2 Comments:

  1. Jeg skulle ønske jeg klarte å være så positiv som deg!

Comments are closed