Vaskerom – sterke bilder!

I dag var det dags for å gå løs på vaskerommet. Det var på tide kan man si. Eller…egentlig så er det ikke så lenge siden det var strøkent der inne. Dette er et rom som brukes ekstremt mye, og det rommer ganske mange funksjoner. Jeg vasker klær der inne sammen med alt som hører med, sånt som stryking av tøy. Jeg maler ting her inne, og oppbevarer lister som venter på å bli brukt, og jeg oppbevarer verktøy og maling her inne.
Hvis du ser godt etter så står det altså en høvelbenk under alt rotet. Jeg skulle så absolutt ha en høvelbenk som jeg kunne bruke til mine oppussings og reparasjons-greier. Som du ser så kommer jeg ikke engang til den. Jeg er inne på tanken om å kvitte meg med den. Sist runde jeg tenkte på det, gikk den videre til neste runde, men denne gangen tror jeg den er på vei ut for alvor!
En av barna hadde glemt gymtøy i dag også, så jeg måtte ta en ekstra tur til skolen med det. Ellers har det stort sett gått i husarbeid. Da Eskil sov, så Lilli og jeg på «Prinsesse på glattisen», en koselig film. Da vi hadde hentet barna på skolen, lagde jeg middag (spaghetti og kjøttsaus), og barna gjorde lekser.
Eskil vil helst være i nærheten av meg, så når jeg lager middag, ligger han gjerne på kjøkkengulvet, med hesten selvfølgelig. I dag fikk han selskap av Julian. Det syntes han var stas!
Nå er klokka 1940, og Mia og Lilli sitter i badekaret. Badekar og badekar, det er iallefall det nærmeste vi har et badekar. Jeg gleder meg til den dagen vi kan pusse opp badet!
Guttene og mannen min er på Taekwondotrening og Silje er hos en venninne. Nå skal jentene i seng og kanskje jeg rekker å ha det litt rolig her før de ramler inn. Eskil er i seng.
Jeg har liksom vært litt trist i dag uten å helt kunne sette fingeren på hvorfor. Jeg er jo ganske trøtt, for jeg klarer ikke å legge meg i en anstendig tid. Kanskje det har noe med saken å gjøre?
Vel, jeg kom jo noe på vei på vaskerommet. Jeg begynte på strykehaugen også, men strømmen gikk da både vaskemaskinen, tørketrommelen og strykejernet stod på. Så strykehaugen får jeg ta en annen dag.
Jeg kan nå se både gulvet og høvelbenken. Må nok fortsette litt i morgen også. Kanskje jeg kan gå løs på strykehaugen? Jeg har en tanke om å få pusset opp vaskerommet en gang, men det er foreløbig ikke på prioriteringslisten engang. Det er masse annet som står foran i køen!

Comments are closed.