Filming og trim!

Dette blir et kort dagboksnotat, for jeg er så trøtt! Dagen startet med at vi ble vekket kl 07, da står tv-teamet klare til å filme at vi synger for bursdagsjenta vår, Silje, som ble 13 år i dag. Så vi vekket de andre barna og gikk inn på rommet hennes og sang for henne og ga henne mange pakker.
Etter at det var filmet, sang også tv-teamet for henne. Det var jo koselig da! Vel, da barna var dratt til skolen, dro Lilli, Eskil og jeg til Spenst. Det er ca to uker siden vi var der sist nå, pga sykdom. Det var veldig godt å kjenne at jeg hadde litt muskler (liker jeg å tro da, iallefall).

Så bar det hjem igjen, spise lunch, legge Eskil, gjøre litt husarbeid, og så dra til skolen på utviklignssamtaler med læreren til både Mia og Elias. Med så flinke barn som jeg har, så er det jo bare gøy å høre alt det fine lærerne har å si! Hihi.
Da vi kom hjem, fikk SIlje velge middagsmat siden hun hadde bursdag, så da ble de Pasta di parma, eller «mat i grønn pose», som noen her kaller det. Guttene ble så kjørt til trening, og Silje til en venninne. Hva som skjedde før de ble hentet igjen husker jeg ikke. Jeg har vært litt zombie i dag, har ikke sovet så godt de siste tre nettene fordi Eskil våkner to ganger hver natt og at jeg ikke klarer å få lagt meg i normal tid. Så da vi ble filmet i dag så jeg ut som en bokser i ansiktet og jeg var sånn at jeg bare lo og lo. Uff, jeg var nok litt merkelig. Kan bli interessant å se senere. Før jeg nå skal legge meg har jeg laget matpakker til i morgen, ordnet litt på vaskerommet, og vasket kjøkkengulvet og stuegulvet (vanlig kveldsrutine). Nå skal jeg se om ikke jeg kan klare å tvinge min bedre halvdel med meg å legge oss. God natt!

Og her er bursdagsjenta vår! Nå har vi offisielt en tenåring i huset. Silje er en kjempefin jente og synes ikke det er noe stress å være barnevakt for alle småsøsknene sine. Hun er morsom, snill og omtenksom. Vi er veldig stolte av henne!
Gratulerer med dagen, kjære Silje! (må alle tenåringer lage trutmunn?)

2 Comments:

  1. Etter bildet av meg å dømme var det visst ikke bare du som var trøtt i går! Fyttibøtta!!!

Comments are closed