30 dager – dag 28, 29 og 30!

Vi sier det bare sånn at nå går de siste tre dagene av dette 30-dagers opplegget. På lørdag morgen, fikk vi en ladning klær som vi innimellom får av noen venner av oss. Jeg synes det er helt topp å arve klær. Jentene var i ekstase, for denne gangen kom det mange prinsessekjoler. Jeg reparerte etpar sømmer, så nå holder alle kjolene en godt stund til.
Panneluggen til Lilli begynner å få en mer normal lengde. Hun klippet den bort i sommer fordi hun ikke ville ha pannelugg lenger.

Resten av lørdagen var utrolig avslappende. Det var ingenting vi skulle gjøre. Dan-Richard hadde med Elias ut på en pappa-date. Jeg sydde noen forheng til Mia sin seng og fikk gjort masse annet som jeg har ventet lenge på å få gjøre. Men jeg kan merkelig nok ikke huske hva jeg drev med. Lørdag er jo date-kvelden vår, og denne gangen tok vi en sofadate. Og faktisk fikk vi sett en hel film uten at Eskil våkent. Kryss i taket!

Søndag: Vanlig kirkedag. Det mest slitsomme med mange barn, er nadverdsmøtene, hvor vi lilksom skal holde barna i ro i en time. Det er ikke lett alltid, altså! Etter kirken ble Mia, Lilli og Elias med bestemor hjem. Da fikk vi snakket mye fornuft med Silje og Julian hjemme uten for mye innblanding og avbrytelser fra de små. Det var utrolig hyggelig. De små ble kjørt hjem etterhvert. Jeg hadde funnet frem julegardiner, julemusikk og adventstaken. Alle var glade og danset rundt omkring. Det var så koselig.  Og faktisk kom de seg tidlig i seng også. Da fikk jeg tid til å planlegge litt trening for denne uken, og adventskalendere. Jeg har kommet frem til at jeg ikke skal pakke inn over 300 gaver i adventsgaver til barna. Det blir for mye jobb! Jeg kan jo ikke holde på sånn. Dessuten er Eskil veldig flink til å tømme kalenderene. Så jeg kjøper noen enkle sjokoladekalendere til dem. Men i tillegg har jeg en koselig overraskelseskalender som jeg holder på med, som gjør at de hver dag enten skal gjøre noe for noen eller sammen alle sammen, eller en annen ting, som foreløbig er så hemmelig at jeg ikke kan skrive det her. Dandaradaaaaaaa! Det blir koselig!
Eskil er igang med å blåse ut lys som bare det. Men han er jo søt, da. Han er heldig med det.

I dag har Lilli og jeg vasket bilen. Det var på høy tid! Jeg har også skiftet lyspære i utelampa, som jeg skulle gjort for to år siden. Har også hengt opp forheng i Mia sin seng. Så har jeg vært mest sammen med Silje i dag.

2 Comments:

  1. Ja tenk hvor mye penger alle hadde spart hvis alle klærne hadde blitt sendt videre når du ikke selv kan bruke det ! Må snart få avgårde en ladning til mine kjære venninne Sissel…. PS det er ordentlig morsomt nå som jeg BARE går i andres avlagte klær…smiler.. NEKTER å kjøpe helt ny garderobe før kroppen har slutta å minke for DET blir dyrt det hvis jeg skulle kjøpe helt ny garderobe flere ganger azz ! 🙂 Har jo ingenting som passer av mitt..smiler..
    <3 Klemz

Comments are closed