Den store prinsessefesten!

Lilli var i ekstase da gjestene kom. Dette hadde hun ventet lenge på! Det var mange fine prinsesser, i alderen 2 til 13 år. Lilli hadde invitert søstrene til vennene sine, og vennene til søstrene sine.
Gelèhjerter med krem og vaniljesaus og hjerter slo an hos prinsessene!

Lilli var kjempefornøyd med festen sin, og da er jeg også fornøyd! Det er lenge siden jeg har laget en sånn type kake, det er ikke akkurat det jeg gjør så ofte. Siden Mia ikke har vært noen prinsessejente, har jeg ikke laget en slik kake siden Silje var på den alderen og det er 6 år siden. Men jeg kom også på hvorfor jeg har begynt å gjøre bursdager så enkle som mulig de siste årene. Vi mammaer har en tendens til å ta av litt. Kanskje spesielt når det er snakk om prinsessebursdager. Det var ikke bare enkelt å ha Eskil her heller egentlig. Jeg hadde tenkt til å lage en slott-kake med tårn av iskjeks. Men etter at Eskil fikk tak i den esken, så de slik ut:
Men jeg hadde ikke tid til å lage den kaken uansett. Og hva annet kan jeg regne med når jeg har en sånn søt liten rampegutt løpende rundt her. Han visste vel ikke at det som var inni ikke tålte at han stod på pakka!

Prinsessene lekte en morsom lek. Alle fikk utdelt et kyss (de røde papirbitene), så fikk de bind for øynene og skulle prøve å «kysse» frosken på munnen. Dette syntes prinsessene var morsomt. Det var storesøster Silje som tegnet den fine frosken og alle kyssene.
Prinsessene fikk også se på Blåfjell. De kunne jo ikke gå glipp av det nå i disse juletider.
Så lenge Prinsesse Lilli er fornøyd med festen er jeg lykkelig. Elias, Mia og Lilli lekte med gavene hun fikk i senga før de sovnet.

Comments are closed.