God jul – vi prøver igjen!

Vi gir oss ikke. Vi SKAL ha en god jul. Selv om Eskil ubevisst gjorde veldig mye i fjor som motarbeidet mitt tapre forsøk på å pynte til jul og til å ha det koselig, begir jeg meg nok en gang inn i et forsøk på en fantastisk jul. Eskil var for søt til å ødelegge julestemningen her i huset i fjor. Vi får håpe han ikke klarer det i år. Men han er godt i gang. Han har allerede spist opp Elias sin sjokoladekalender. Og når det gjelder lys…..

Ikke blås ut lysene, da Eskil.
Det er ikke så smart å ta på flammen, Eskil.
Nå er han igang.
Sånn, der var alle lysene blåst ut. Og du trodde kanskje han hadde gjort seg ferdig nå? Neida, det han gjør når lysene er blåst ut er at han dytter veka nedi stearinen sånn at vi må pirke den opp med en kniv for å få tent de på igjen.

Ingen jul uten barn i huset! Vi har så mange morsomme minne fra julen med småbarn i huset. Måtte det aldri ta slutt! Den søte genseren han har på seg er hans favorittgenser. Full av biler!

Comments are closed.