Litt trening sånn på kvelden er gøy!

Siden jeg har vært veldig sliten i det siste og barna har måttet ta litt pause fra Taekwondotreningene nå, så sørger pappaen for at de får litt styrketrening hjemme. De er vant til harde treninger på Taekwondo, og planen er jo ikke at de skal slutte heller, så far kjører dem litt hardt hjemme sålenge.

Det synes guttene er gøy. De starta med å ta 20 pushups hver mens de telt for hverandre, og så tok de noen runder sammen, med henda inntill hverandre(veldig tungt), og fra hverandre.
Situps tok de også, og gutta sparket litt.
Min barske mann liker at jeg ser på han når han viser sin styrke. Han liker å utfordre seg. Elias ga han litt ekstra belastning på slutten ved å ligge på ryggen hans mens han tok pushups.
Og til slutt hang begge guttene i armene hans. Dette har han drevet med i alle år. Men nå ser det ut til at Julian begynner å bli for lang snart. Men vi har jo flere som gjerne vil henge der. De synes pappa er kjempesterk!
Jeg innrømmer gjerne at jeg elsker å se musklene hans. Hver gang jeg tar på armene hans, strammer han musklene så jeg skal bli imponert. haha. Jeg liker det!
Fikk snappet et bilde av den nye gifteringen hans også, som beviser at han er MIN!
Selv skal jeg ta en aldri så liten treningsøkt NU!

Comments are closed.