Skal si hun har fantasi!

Noe barna liker å gjøre er å kle seg ut. Og når de ser på film hender det ofte at de leker at de er de forskjellige rollefigurene.
I dag dro Lilli ut bæresjalet mitt (som jeg desverre skaffet meg altfor sent – til barn nr 6 da han var flere måneder gammel. Skulle hadde for mange år siden).

Hun ville jeg skulle knyte det på henne. Først trodde jeg hun skulle bære en dukke idet eller noe, så hun ble jo litt oppgitt over meg. Hun forklarte at hun skulle leke at hun var Rapunzel. Det var jo utrolig smart! Så jeg knøt den ene enden rundt hodet hennes og hun drar «håret» sitt etter seg overalt.
Rapunzel har på seg ikke mindre enn fem skjørt i dag.

4 Comments:

  1. De har jamen masse fantasi disse små ja! Synd du oppdaget bæresjal så seint da, for det er virkelig et godt hjelpemiddel med baby i hus 🙂

Comments are closed