En skikkelig kosedag!

Har bare hatt det veldig kult i dag, selv om det ikke har skjedd noe spesielt. Først gjorde jeg masse husarbeid, så dro Lilli, Eskil og jeg til Sigmund (inngiftet bestefar) som er gressenkemann i noen uker nå. Vi hjalp han å fikse noen hyller og både Lilli og Eskil hamret inn noen spiker og følte seg såååå flinke! Det er så fint når barna kan føle seg til nytte. Så koste de og lekte med Sigmund. Han setter alltid pris på å høre barnelatter og de krangler om å få sitte på fanget hans. Han er en svært populær fyr på over 70 år.
Så hentet vi skolebarna. Julian lekte med Eskil i skolegården  mens jeg besøkte Mia og Elias på SFO en tur mens de spiste tomatsuppe.

Hjemme var det lekser og spising og så rett på taekwondotrening for Julian, Elias og Mia. Vi har satt igang med treningen igjen nå etter at jeg har måttet ta noen ukers pustepause. Barna liker å være i gang igjen. Det er et veldig godt sosialt miljø i klubben og noen ildsjeler har fikset et fint klubbrom hvor foreldre kan se på barna trene og hvor barna som har trent kan se på sine foreldre som trener etter dem.
Bildet har forsåvidt ikke noe med dagen i dag å gjøre, dette var på søndag kveld hvor vi spiste vaffler og vi syntes vi var så få. Vi hadde jo mange ledige plasser rundt bordet. Vi pleier å ha besøk, så det var litt uvant å være så få. Vi synes vi skal få flere barn, Julian synes vi skal ha 14 barn. Eh,….jeg vet ikke helt det, da. Fler; ja. Men 14? Antagelig ikke.

Mens de var på trening, dro jeg hjem. Silje og jeg har satt igang sammen med Bodyrock, treningsopplegget som jeg har holdt på med i en mnd. allerede. Det er slitsomt og gøy! Det var morsomt å gjøre det sammen med Silje. Vi ble rimelig slitne.
Så hentet jeg barna på trening, fikk dem i dusjen og ga dem kveldsmat. De var alle veldig klare for senga. De får brukt opp energien sin når de trener.
Så gjorde jeg litt lekser med Silje til slutt. Nå driver jeg egentlig og ordner kjøkkenet, men jeg tror ikke jeg gidder mer, nå vil jeg slappe av litt.
Jeg er så glad for at det som er blitt filmet av oss ser så bra ut. Det var virkelig moro å se oss selv på tv i går. Eller ikke tv da, men en pc-skjerm. Programmet begynner ikke ennå, men jeg skal si ifra så fort jeg vet.

Comments are closed.