Jeg tok en liten test!

Sist høst skjedde det noe kjedelig. Jeg ble gravid, og så i uke 9 hadde jeg en spontanabort. Akkurat de dagene det skjedde, skrev jeg et innlegg om spontanaborten jeg hadde i uke 14 for 10 år siden. Det var mange følelser som flommet litt over da, jeg ville ikke skrive om det jeg opplevde der og da, men på sett og vis gjorde jeg jo det, bare at jeg skrev om hendelsen 10 år tidligere.
Men altså, så mistet jeg i høst og nylig tok jeg en ny graviditetstest og den viste positiv!!
Vi krysser fingrene og håper at det skal gå bra denne gangen.

Jeg spurte min mann om hvor mange flere barn han syntes vi skulle ha. Hahaha, jeg spurte ikke OM han syntes vi skulle ha fler (altså etter den i magen nå), men HVOR mange fler han syntes vi skulle ha.
Du vil kanskje bli litt overrasket av svaret, men han svarte at han syntes tre barn til kunne høres bra ut. Andre her i huset synes fem barn til kunne være fint. Hehe, vi får iallefall ta en om gangen 🙂

Nå skal jeg kanskje nevne at vi da hadde barnefri i helgen og vi syntes det var så altfor stille hjemme, vi savnet barna veldig og vi ropte på dem som vi pleier som om de var der. Og ingen svarte. Man trenger ikke lenge barnefri for å lade batteriene. Vi synes jo de er så kule og det er virkelig noe som mangler når de ikke er der. Ikke fikk vi gjort så fryktelig mye mer heller selv om de ikke var der.
Vel, nå er alle hjemme igjen og vi gleder oss til å få familiemedlem nr. 9!

43 Comments:

 1. Gratulerer såååå masse. Så stas. Stor klem 🙂

 2. Gratulerer sååååå mye til dere alle 🙂

 3. Gratulerer så mye 🙂 Krysser fingrene for at alt går bra 🙂

 4. Jeg visste det! Wow! Krysser fingrer@

 5. Iiihhh, så stas!! Dere er ufattelig heldige. og akkurat nå ble jeg litt missunnelig.. Hmmm, jeg får se om vi ikke bør gjøre noe med det.. 😉 Fnis..
  Gratulerer masse, og lykke til! Håper alt går fint!

  Varme klemmer

 6. Har vel nesten ventet på¨at dette skulle stå her en dag.. Så moro !! Gratulerer så mye foreløpig.

 7. Gratulerer så mye:)

 8. Gratulerer så masse Linda! Krysser fingrene for at spiren gror seg fast denne gangen 😀

 9. Gratulera så møje 🙂
  Håper inderlig at det går bra denne gangen.
  Gleder meg med dere 🙂

 10. Trine Svendsen

  Gratulerer så mye med spiren i magen 🙂

 11. Gratulerer så masse!!! Ønsker dere all lykke og krysser fingre sammen med dere!

 12. Gratulerer! Snart har dere sørget for en bursdag hver måned, 🙂

  Lykke til med svangerskap og alt det medfører.

 13. Gratulerer så masse!!

  Lykke til med svangerskapet:)

 14. Å, så koselig å høre!
  GRATULERER så mye og lykke lykke til med alt!

  Dere virker som en herlig gjeng ! 😉

 15. Gratulerer da, Du er så modig. Si ifra hvis du er sliten og vil ha litt avlastning om formiddagn til å sove.

 16. Gratulerer så mye!
  Jeg håper virkelig det går bra denne gangen!
  <3

 17. Gratulerer så mye Linda. Lille luringen. Du var på besøk i går.
  Det blir koselig med en til da.

 18. Wow, fantastisk! Håper spiren sitter og alt går bra! Hvor mange uker er du på vei?

  • Linda C. Hagen

   Jeg er vel 6 uker eller noe, men tiden kommer nok til å gå fort som før:)

 19. Hohoi!!! 😀 Det er jammen tæl i dere! Gratulerer så mye!!! 🙂

 20. Gratulerer Linda, så gøy!! Jeg venter min femte i november, så det blir jo ekstra moro for meg å følge deg framover 😀
  Klem fra KristinB

  • Så kult! da er vi jo nesten likt! Moro, Ja, følg med og fortell om deg også. Hvor skal du føde? Jeg skal føde i Fredrikstad:)

   • Jeg hadde hjemmefødsel sist, og kommer til å velge det denne gangen også! Det er bare helt fantastisk – det er liksom ikke bare et annet sted å føde, men faktisk en helt annen måte å tenke rundt svangerskap og fødsel på. Kort fortalt en holdning som sier at vi kvinner først og fremst er designet for å bære fram barn og føde dem, og at vi har instinkter som vil lede oss hvis vi bare våger å lytte til kroppen. For meg har det betydd en omvendelse i forhold til synet på min egen kropp og troen på fødekraften min, dette er virkelig noe jeg unner alle kvinner å få oppleve (så sant man er frisk nok til å benytte seg av dette tilbudet selvfølgelig – det finnes jo noen viktige kriterier for hjemmefødsel)!! Les gjerne mer på hjemmefodsel.blogspot.com for noen vakre fødselshistorier!

    Ellers mente du vel helst hvor jeg kommer fra :-D, og det er på andre siden av oslofjorden dessverre (Vestfold)! Savner å kjenne andre mammaer som er hjemme med flere barn i nærheten…
    Stor klem, KristinB 🙂

    • Jeg tør liksom ikke å føde hjemme. Synes det høres litt skummelt ut. tenk om det skjer noe uforutsett osv. jeg føler meg trygg på sykehuset må jeg si. Så jeg kommer til å føde der nå også.)

Comments are closed