For et syn!

I går var jeg hos min mor og tapetserte en vegg for henne. Det var moro, det er lenge siden jeg tapetserte, dessverre, men jeg skal snart tapetsere igjen!

Da vi hadde hentet skolebarna, forsvant nr. 2, 3, 4 og 5. Jeg mistenkte at de gikk til butikken. Etter en liten stund tok jeg med nr. 6 i vogna og gikk mot butikken, og ganske riktig, mot meg etterhvert, kom det 4 barn gående. Jeg tenkte at jeg skulle jo hatt med kamerea, for de var så fine der de kom! Så kom jeg på at jeg hadde jo mobilen og kunne ta bilde av dem med den! De begynte å løpe mot meg straks de så meg, og bare det er jo helt rørende! Vel, derfor rakk jeg ikke å knipse rekken med 4 barn gående i vårsolen, før de oppdaget meg å begynte å løpe!

Lilli kom ikke med i bildet, hun fant noe langs jordet hun måtte undersøke. Jeg synes det er så koselig når det er ute sammen. Da vi kom hjem, var Eskil og jeg ute, og vi fant ut at han nå i år rekker frem til pedalene på tråbilen. Så nå kan han kjøre fremover for egen maskin! Det blir moro for han!
Jeg håper at vi kan skaffe oss en sandkasse i år. Vi har en gravesmakin til å sitte på, men har bare grus i gården, det hadde vært mye bedre med sand.
En stor sandkasse ønsker jeg oss. Må bare tenke ut en smart måte til å holde katter unna den på.

8 Comments:

 1. et tips for å holde kattene unna sandkassen er hønsenetting 🙂

  Min bror hadde en hjemmelaget 4kantet sandkasse når han var liten og vi laget et «lokk» av hønsenetting som vi bare la over sandkassen på kvelden og når ikke han satt i den.

  Katter liker ikke å gå på hønsenetting, men pass på å lage «lokket» så stort at det hviler på kantene av sankassen slik at det blir et mellomrom mellom sanden og hønsenettingen 🙂

  Evt kan dere ha en presenning over, som dere fester på et vis. Det gjør de i barnehagene her.

  Herlig bilde av ungene 🙂

 2. Du får kjøpt sandkasse, som kan lukkes. Da åpner man den opp, slik at det blir sitteplasser på sidene.. Vanskelig å forklare, men vet det finnes .
  http://edvardsworld.blogspot.com/2010/05/snfritt.html

  Der ser du bilder av den både åpen og lukket

 3. Det finnes noen som har lokk som kan slås opp til benker, men de er små. Ellers er det vel pressening som er det vanligste hvis man ikke vil kjøpe dyre Og sikkert skadelige kjemikalier med en lukt som katter visstnok ikke liker.

Comments are closed