Er man mye ute, får man ikke gjort så mye inne

I dag har jeg satt igang å organisere kjøkkenet. Det vil si å gå igjennom skuffer og skap, og kvitte med meg søppel og ting jeg ikke bruker ofte nok (bortsett fra steketermometeret, da, selv om det brukes sjelden).

Men det var jo fint vær, så vi måtte jo ut en tur også og stå litt på rulleskøyter og Eskil måtte øve seg på trehjulsykkelen som han nå når pedalene på, men alikevel bruker han beina.
Så bar det til skolen å leke litt og hente skolebarn. Vi hadde det litt ekstra travelt fordi eldstemann skulle i bursdag kl 1730, og da andre skulle på trening kl 1800. Dermed måtte vi alle dra kl 1720. Vi kom hjem fra skolen kl 1530, så vi hadde ca 1, 5 timer på å spise, gjøre lekser, skifte til drakter og komme oss i bilen.
Det gikk helt fint, det. Vi leverte eldstemann til bursdag, og så dro vi til taekwondotrening med gutta og småjentene. Siden vi var ute i god tid p.g.a bursdagen, lekte vi ute utenfor Dojangen (treningssalen) hvor det er skolegård og masse lekeaparater. Barna hadde klær utenpå de hvite taekwonodraktene, så de ikke skulle bli så møkkete, smart som jeg er! Gutta prøvde å dytte hverandre ned fra balanseringstangen. Legg merke til minsten som går der og trofast bærer med seg hesten sin.
Eskil og jeg så litt på dem i starten, da de varmet opp med «Stiv heks». Men Eskil ville bare inn til dem for han syntes det så så morsomt ut. Vi satt i et rom ved siden av med vindu inn til Dojangen hvor de trener. Eskli løp ut i gangen for å gå inn til dem hele tiden, så jeg tok han med meg og dro hjem.
Julian er han helt foran til venstre og Elias er han du ser hele kroppen på.
Hjemme hadde jeg nesten en time med bare Eskil, før det var ut igjen å hente barn. Det var så koselig! Vi spiste epler og så på bilder på mobilen min. Mannen kom hjem og tok seg av leggingen av han, mens jeg kjørte og hentet unger.

Resten av kvelden gikk til lekser og legging.
Jeg har altså vært på farta store deler av dagen, men var alikevel litt mosmodig og iritert over hvor rotete det var her i kveld. Jeg måtte jobbe hardt med meg selv for å klare å overse det de 12 minutten jeg skulle trene. For jeg SKAL trene de 12 minuttene hver dag.
Jeg pleier å gjøre det på kvelden fordi jeg pleier å gjøre det sammen med eldstejenta som også vil være flink å trene.

Se selv, du vil bli glad over å se dette rotet. Jeg har aldri gitt meg ut for å være en superdame som får til alt! I dag har jeg ikke fått til alt. Huset har seilt sin egen sjø.
Ungene har nesten ikke vært hjemme i dag de heller, se de har ikke fått gjort noe særlig.
Over her er en liten ide om hvor rotete det er rundt omkring akkurat nå. Jeg kunne vist flere bilder, men jeg tror sikkert du skjønner hva jeg mener.

MEN, jeg har fått trent, jeg har fått omorganisert i skuffer og skap på kjøkkenet. Her er en skuff med kun lokk som jeg vet passer til alle boksene jeg har. Jeg elsker de søte små hjerteboksene, de har jeg kjøpt på Østenfor. De er perfekte til å sende med barna noe nøtter eller noe sånt med skolematen.

Vi har også vært veldig mye ute, og Lilli spurte meg om noe morsomt i dag.
Hun sa: «Mamma, hva er kylling lagd av»?
Det var såpass søtt, og noe som gjør litt av kaoset mindre fremtredene.
Her om dagen spurte hun; «Mamma, hvordan er det å være havfrue»? Hehe, som om jeg vet hvordan det er, hihi:)
Vel, badet og soverommte vårt er veldig ryddig akkurat nå, bare for å få frem at jeg er ikke helt håpløs.
Dessuten er jeg jo GRAVIIIIIIIID! Så da er jeg glad alilkevel.
Hvorfor rydder jeg ikke istedenfor å blogge, tenker du kanskje? Vel, jeg må bare få gjort noe morsomt bare for meg også.
Og så vil jeg bare minne dere på hva man kan lære av denne perfekte, men uperfekte dagen:

Det trenger ikke være perfekt for å være perfekt
Ha en fin kveld! I morgen er det tid for en seriøs og nøye gjennompløying av ansvarsområdene til alle beboerne:) Eldstemann forsvinner rett etter skolen, så hun har vært flink og gjort sine jobber i kveld. Det kaller jeg ansvarsbevissthet!

4 Comments:

 1. Å, kjenner så godt til dette. Men er det fint vær, er det jo aller best å bare være ute.
  Tirsdag denne uken var jeg ute fra kl 10 til 15 med guttene 🙂

  Synes det er helt nydelig med realitetsblogging. Ikke fordi jeg da godter meg og sier: Haha! Så rotete har vi det aldri! Men heller: Å. så godt at noen andre også har kaos innimellom! 🙂
  Takk for dette innlegget!! Nå skal vi snart ut i sola! 🙂

 2. Så herlig minsten er som har med seg hesten overalt!Minner meg om Jessica som har med seg Ape overalt:)

  Godt det er flere som har det rotete;)

  • Det er så koselig med ting som barna blir så glad i og må ha med seg overalt:) Fordelen med hesten er at den er såpass stor at den er lett å finne og vanskelig å glemme igjen:)

Comments are closed