Hente barn på skolen, pannekaker og fotball

Vi har valgt en privat skole for barna våre, som betyr at de har lang vei, vi bor også littegranne dumt til m.t.p bussforbindelsen. Det blir veldig sent om det skal ta bussen hjem, derfor henter jeg dem hver dag.

Jeg pleier å komme i god tid sånn at de to minste kan leke litt der før vi drar hjem igjen. Det elsker Eskil. Guttene dytter han på huska og undomskoleelevene spiller fotaball med han og klapper og sier han er flink når han «scorer». Han blir så glad! Så klatrer og aker han litt på et stort klatrestativ i skolegården.

Etterhvert får vi han med oss inn i bilen. her blir han båret på ryggen til storebror.

Vi hadde pannekaker til middag i dag, og det blir en fin og stor stabel med pannekaker. Omtrent alle i huset bortsett fra far (som ikke kommer før senere) har bidratt til stekingen.

Nå skal jeg ut med en gjeng kule jenter. Jeg er en av lederen for jentegruppen (Unge Kvinner) i kirken jeg går i, og i hver onsdag har vi en aktivitet. I dag skal vi sparke fotball, men jeg er kvalm og jeg får vel ta det litt rolig, tenker jeg. Jeg kan jo heie!

Ha en fin kveld!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Hehe søtingen som til og med har med hesten når han husker! Wow for en stabel med pannekaker da, tar nok tid å steike så mange, bra alle hjelper til da! Også er det jo så godt å spise dem 🙂

Comments are closed