Tips til mannen!

Det er mye fint en mann kan gjøre for å glede sin kvinne og for å beholde henne både opplagt og lidenskapelig.

Dette er en humoristisk-alvorlig svar-liste til «50-tallshusmorens råd ang. mannens  hjemkomst».
Dette er råd til alle menn om hvordan de kan bevare kjærligheten til kvinnen de falt for! Og for at hun skal bevare kjærligheten som oppstod da hun falt for deg.

1. Oppfør deg som en kjæreste.
Behandle henne som du gjorde før dere giftet dere/flyttet sammen. Ikke slutt å overaske henne og glede henne ved å ta henne med på date. Du må bevare hennes kjærlighet på samme måte som du vant den.

2. Vær glad for å se henne.
Kom hjem med et smil. Rist av deg negativitet før du kommer inn og vis med hele deg at du er glad for å være hos henne igjen. Fortell henne hvor strålende du er. Ikke komenter rotet hvis det er rot på gulvet og andre steder, men ha forståelse for at hun ikke alltid kan ha middagen klar, ha unnagjort leksene med alle barna OG ha huset shinet. Om det er rotete betyr det at hun har hatt en veldig krevende dag. Da sier du: «Nå skal jeg ta min del, jeg vil ta stuen!».

3. Forbered barna.
Om morgenen står du ekstra tidlig opp og vekker barna, og får de klare til skolen. Du sørger for at oppvaskmaskinen er tømt og frokosten er ryddet vekk før mor står opp. Du har satt klart to herlige smørbrød til din kone sammen med en frisk smootie du har laget. Hun vil sette pris på at du tar deg tid til dette midt i morgenrushet.

4. Forbered deg selv.
Når du er på vei til jobb, kan du tenke på hva du kan gjøre til helgen for å glede henne ekstra mye. Før du kommer inn døren tar du på litt parfyme, og en spray munnspray i munnen. Du må ikke komme hjem med dårlig ånde, det liker hun ikke. Kom hjem med blomster eller hennes favorittblad en gang i uken.

5. Ikke!
Ikke begynne å prat om din jobbdag straks du kommer hjem, da må du spørre om hun har tid til å høre på deg. Ha forståelse for at hun har ganske mye i tankene sine selv.

6. Vær hyggelig mot henne.
Når middagen er spist, tilbyr du henne å ta seg en hvil eller å dra ut av huset å gjøre noe for seg selv, Det trenger hun. Imens rydder du vekk maten sammen med barna og du kan spille spill med barna. Når barna er i seng kan du sende en koselig sms om at barna sover, kjøkkenet ser bra ut og at du gleder deg til å se henne. Dette er et signal om at du setter stor pris på alt hun gjør for deg. Har du siriner i hagen, passer du på å plukke en stor bukett og setter på bordet. Lukten av siriner vil fylle henne med glede og kjærlighet. Om du også har en boks med Ben&Jerrys i fryseren vil du få ekstra stjerne i margen.

Hvis du følger disse enkle rådene vil du alltid ha en drømmekvinne, full av lidenskap og omsorg for deg. Dere vil leve lykkelig i alle deres dager!

Comments are closed.