Skogstur og mosekuler

På lørdag var jeg og fire av barna på tur i skogen, mens mannen og to av de andre var et annet sted.
Vi så en kjempediger maurtue hvor det yrte av liv. Hesten til Eskil var selvfølgelig med på tur.
Vel,  jeg har jo vært litt på utkikk etter noe koselig påske/vår-pynt som vi kunne lage. I skogen er det masse mose og vi fylte en hel bærepose med mose.

Da vi etter etpar timer kom hjem, rigget vi oss til på verandaen og satte igang. Jeg hadde ikke fin sølvtråd som jeg så i de andre bloggene, så jeg brukte garn i forskjellige farger. Man må ta det man har, og jeg syntes det ble fint. Jeg ser jo at mosekulene til de andre bloggerne jeg har nevnt kanskje ikke er så bustete som mine, og er kanskje litt mer forseggjort. Men, men. Jeg fant liksom bare sånn lang mose.
Vi fikk også besøk av etpar jenter i nabolaget som syntes dette var kjempegøy.
I tillegg til å lage mosekuler, lagde vi lykter. Jeg hadde mange syltetøyglass og to forskjellig slag påskeservietter. Vi rev ut fine biter og limte på med decopage. Jentene som var på besøk fikk naturligvis med seg sine lykter hjem.
Mine småjenter fikk til dette kjempefint! Det er så moro med aktiviteter som barna får til selv. Dessuten synes jeg det barna lager er mye finerer og koseligere enn det jeg kjøper!

2 Comments:

  1. Flott at du lærer barna dine å ha blikk for det estetiske og det man kan samle i naturen. Grener og røtter er også noe som kan sette barnas fantasi i sving og som gjør seg veldig godt på en slik dekorasjon.

Comments are closed