Den fine kroppen min!

Det er så mange komplekser man kan  ha. Jeg kunne ramset opp 10 stk på rappen, men det er jo ingen vits, for da vil jo kanskje andre legge merke til det også. Jeg vil fokusere på det som jeg er fornøyd med, alt det andre kan jeg alltsid jobbe med. Selv om man har noe man kan jobbe med, kan man godt være fornøyd.

Jeg ser ikke så ofte at kvinner sier så mye fint om seg selv. Men man går kanskje ikke rundt å sier så mye fint om seg selv heller, kanskje spesielt ikke om kroppen. Det er sikkert like greit. Men det er altså lov å være fornøyd med kroppen sin, selv om det er deler du gjerne vil jobbe litt med for å forbedre.

Jeg skal prøve å komme på 10 ting ved kroppen min som jeg er fornøyd med:

Nesa mi
Puppene mine
Ørene mine
Håret mitt
Huden min
Knærne mine

Vel, jeg kommer ikke på noe mer i farta. Men det betyr ikke at jeg er misfornøyd med alt annet som jeg ikke har nevnt. Men det jeg har nevnt er det jeg er veldig fornøyd med iallefall. Dessuten er det ting jeg ikke kan forandre, ikke uten operasjon iallefall, så da er det like greit å være fornøyd synes jeg.

Se på den fine nesa! Jeg kunne vært nesemodell! Og tennene mine er store, jeg kunne vært i tannkremreklame, eller brukt dem som reklameplakater, haha!

Ellers er jeg jo veldig glad for funksjonene til kroppen min. Alt fungerer som det skal og det er jeg evig takknemlig for!
Jeg er også veldig fornøyd med de andre kroppene som har kommet ut av min kropp. Det er det som er mest fantastisk med kroppen min, det mirakelet det er å kunne bære frem barn. Så lenge jeg har en så velfungerende kropp vil jeg ikke klage på den heller. Har fått større respekt for kroppen etter å ha sett hva den kan gjøre, og jeg har blitt mer fornøyd med noe jeg før ikke likte fordi jeg ser hva andre kan slite med. F.eks at noen må fjerne ett eller to bryst pga kreft.  Da har ikke jeg rett til å klage på mine synes jeg. De er der og de fungere slik de skal og er mer enn bra nok.

4 Comments:

  1. Oi, nå fikk du meg til å tenke gitt…. Tja, jeg er fornøyd med håret, og øynene mine, neglene, munnen, og hendene mine.

  2. Oi! for en flott og viktig post!
    Hva jeg liker med kroppen min.. hm…. her må jeg tenke litt..
    Jeg er vel fornøyd med bena mine, og ryggen min 🙂

  3. Det er bra du finner positive ting med deg selv! Jeg har litt vanskelig for det, men.. Er vel egentlig mest fornøyd med personligheten min, men skal det være noe kroppslig, er det rumpa jeg har fått mest skryt av; noe som medfører at det er den jeg blir mest fornøyd med.. Hahah:-)

Comments are closed