Å komme inn i hodet på mamma

Eller med andre ord, få mamma til å få lyst på Smash!
Gutta mine har fått med seg at når en gravid kvinne får veldig lyst på noe, så må mannen når som helst på døgnet bare hive seg rundt for å få tak i det hun har lyst på.

Dette ler de av og synes det er veldig rart. Men samtidig vet de å benytte seg av det. De kan sette seg rett ved meg å snakke om noe godt og lage lyder som illustrerer hvor godt det er, sånn at jeg skal få lyst på det og at mannen min så må dra å skaffe det.

Smart? De vet jeg elsker Smash og det gjør de også, så de prøver å få meg til å måtte ha Smash. Men jeg er litt streng i  uken, for jeg vil helst ikke gå opp mer enn nødvendig, derfor må jeg være veldig streng.

Apropos Smash. Jeg husker en gang for noen år siden, så var det en kampanje på jobben til mannen min, hvor man fikk en kupong man kunne ta med til narvesen å få tre poser med smash. LYKKE for meg! VI hadde kjempemange kuponger kan du si og vi dro land og strand rundt for å sanke inn Smash. VI hadde så mye at vi ikke klarte å spise alt. Den uken matet vi katten til noen venner. Og vi tenkte vi kunne gi dem en hyggelig overraskelse når de kom hjem. Så vi gjemte Smash-poser overalt som de ville finne etterhvert og som de kunne kose seg med.

Etter dette har ikke mannen min vært fullt så glad i Smash, han fikk litt nok. Men jeg ble absolutt ikke herdet. Jeg elsker Smash!

7 Comments:

 1. Jeg elsker også Smash. Etter jeg leste en artikkel at den inneholder 10,59 % palmeolje er det ikke like fristende å kjøpe den lengre. Ikke for å være slem, men tenkte jeg skulle si ifra fordi jeg har lest tidligere at du ikke er begeistra for palmeolje. Her kan du se artikkelen: http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.8055213 En fin oversikt over godteri som er med eller uten palmeolje.

  • Ja, det vet jeg, og det er derfor det er veeeeldig lenge siden jeg har spist det. Men en sjelden gang blir det litt alikevel. Men sånn til daglig prøver jeg å hold med unna palmeolje så langt jeg kan. Jeg finner masse matvarer som inneholder palmeolje og andre like matvarer som ikke inneholder det. F.eks. Tunfisk, noen merker inneholder palmeoje, mens andre ikke inneholder det.
   Har hørt at solsikkeolje heller ikke er såå bra, men det har jeg ikke satt meg å mye inn i enda.
   Tusen takk for tips!

 2. Hei
  Smash er bra, men kan bli litt mykje av det gode!
  Eg snubla over bloggen din i leiting etter ei gammal Simo barnevogn. Foreldra mine har nemleg tatt vare på sportsdel og bag til vogna eg hadde som liten men understellet er borte! Ser du i eit gammalt innlegg har akkurat denne vogna på loftet. Skulle du være villig til å selge hadde det vore kjekt å høyre frå deg.

  Ha ellers ei flott helg, helsing Ane.

  • Hei, du mener sikkert den gamle vogna fra min mors loft, tenker jeg. Det står der enda, jeg brukte den til min første for 13 år siden , og hjulet falt var veldig vinglete. Det var en grunn til at jeg ikke brukte den til nestemann. Jeg skal ta å få hentet den fra loftet til min mor og se om den er i orden, eller om den er så umulig å kjøre som jeg husker. Er den brukbar kan det være jeg bruker den til barnet jeg venter nå, jeg vet ikke. Jeg skal sjekke den ut, skal nedover i dag så da kan jeg se på den igjen 🙂 Det er en veldig fin vogn 😀

 3. Kos deg med smashen 🙂 Det er så godt at jeg også spiser det en gang i blandt. Det går nok bra, selv om det inneholder palmeolje. Jeg tror også at det er hverdagen som teller mest, og heller være litt obs da. Mange produkter inneholder palmeolje, og det kan fort bli mye hver eneste dag, hvis man ikke er klar over det. Ha en fin dag!

 4. Jeg tenkte på Smashen dere gjemte hos oss, da jeg så innlegget ditt, og jammen skrev du det ikke på slutten. 🙂
  Det fikk meg til å få opp øynene for Smash, og så ble jeg hekta. 🙂

Comments are closed