Gressklipping med hale

Det er litt av et syn når mannen min klipper gresset. Han er ikke alene i hagen akkurat. Han får en hale med barn etter seg. De har fått streng beskjed om å ikke være foran eller på siden av gressklipperen i fare for at det plutselig skal sprute opp en stein. Så lenge man har barn kan man nemlig ikke helt vite hva som ligger i plenen. De går pent og pyntelig bak han, leeeeenge. Og de synes det er kjempemorsomt! Det er også veldig praktisk og morsomt for barna, morsomt for mannen som klipper gress og morsomt for de som ser på!

Jeg vet ikke helt om det er det at de er i «gå-i-tog»modus siden det snart er 17. mai. Men hvis noen har lyst til å se dette live, eller om barna dine vil være med i gressklippertoget, så er det bare å gi meg et pip, så skal jeg varsle om neste gang han skal klippe gresset:)

7 Comments:

  1. Et morsomt hverdagsglimt 🙂

  2. Herlig! Morsomt å se barna som liker å følge med pappan sin.

  3. Hehe,det så kjent ut;) Samme skjer her.

  4. hahaha så utrolig komisk! Leste om ferien deres og virker som om dere hadde en fin tur, var nok kjekt å kunne reise alle sammen!

Comments are closed