Kattungene nesten 6 uker

Kattungene er så utrolig søte nå. De er lekne og kosete, og er omtrent 6 uker nå. Så vi skal ha de i 6 uker til. Det betyr at når det er på tide å gi bort noen (hvis vi klarer) så er det bare 6  uker igjen til jeg har termin!

Vi hadde fire kattunger til å begynne med. Men kattemor tok de med opp på en høy hylle. Vi syntes det så litt for høyt ut, og vi hadde prøvd å finne et annet sted til dem enn i sengene til ungene, og tenkte at det kanskje ikke var så lurt å flytte rundt på dem mer for ikke å stresse moren. Men vi la masse puter og tepper nedenfor i fall de skulle dette ned, for da ville de lande mykt.
Og typisk nok stod det en oljeradiator like i nærheten og jeg trodde den stod langt nok unna.

En kveld jeg og mannen min så på tv, hørte vi mjauing og jeg gikk bort til hylla for å se hvordan det stod til.  Da så jeg den ene drev å krabbet mot kanten, jeg klaret opp på en stol for å prøve å fakke den. Men på stolen var det hjul og hvis jeg lente meg tilstrekkelig frem, ville jeg ha falt over den ovnen. Jeg strakk med så langt jeg kunne, men det var akkurat ikke langt nok. Kattungen falt ned og uheldigvis datt den så langt ut av den traff oljeradiatoren med hodet. Den døde da veldig raskt.

Det var forferdelig trist. Vi begravde den i hagen og sang en liten sang for den. Barna syntes det var kjempetrist, og det var det. Den som døde var nesten helt lik den hvite.

Sånn kan det gå. Vi flytta de umiddelbart ned fra hylla. Det var en nokså høy pyntekant på den også, så det var liksom ikke rett ned. Men kattene fikk nå bo et annet sted.

Men nå bor de overalt i huset og er så kule!

Comments are closed.