Bestevenner

3-åringen har en bestevenn på 5 år, som er en jente. Hun tar han med på sine rosa eventyr med hester og små myke kosedyr, og noen ganger leker de dyr sammen. De kan bli litt uvenner av og til, men for det meste er 5-åringen veldig glad i han og synes han er kjempesøt.

3-åringen har også en bestevenn på 7 år, nok en jente. Denne bestevenne kan skifte bleie og pusse tenner på han og legge han. I går sang hun masse sanger for han på senga. Hun er som en liten mamma og passer veldig godt på han.

3-åringen har og en venn på 8 år. Det er en gutt. 8-åringnen har egentlig vokst litt ifra å leke med biler, men når han er sammen med 3-åringen, demrer det og han går helt inn i leken og lager de beste billydene og kollisjonene til stor begeistring fra 3-åringen. De lekeslåss så de nesten ler seg ihjel. Der er det mye kos og klemmer.

3-åringen har en annen venn også, som er 12 år. Det er også en gutt. Han liker å leke smarte leker med han, som å gjemme noe for å finne det igjen. Han liker å lure 3-åringen litt. Det synes 3-åringen er en morsom utfordring. Han kan f.eks. lete etter en lite godtebit som 12- gjemmer fra sted til sted. De også, koser mye og hopper masse på tramopolina. 12-årigngen tar hensyn til at han er liten. Jeg hører mye latter fra dem. De deler også lidenskapen for små kryp og begge har stjerner i øynene når de snur en stor stein.

3-åringen har en bestevenn til, en jente på 13. Hun snakker om han og tenker på han når de ikke er sammen. Nå i sommer da hun var på leir, snakket hun om hvor søt han er og hvor mye hun savner han. Noen spurte om det var kjæresten sin hun snakket om, men det var det jo ikke. Hun er helt fortapt i han. Hun er alltid glad for å se han og er mer enn gjerne barnevakt for han. Hun liker også å sprette han på trampolina. De ser også film sammen, sittende tett i tett.

Jeg er bare så glad over å se han sammen med sine søsken. Jeg ser hvor tilfredstillende alle de forskjellige båndene er og hvor mye han vinner på det. Hver dag er han omringet av disse som er så glad i han og som gjerne vil være sammen med han. Han er en veldig trygg og glad liten gutt, og jeg tenker at han må være den lykkeligste lille gutten i verden.
Jeg er så glad for all tiden søsknene kan ha sammen, det knytter sterke bånd som vil vare hele livet. De får venner som alltid vil være der. Jeg ser at det er så bra at de er mye sammen, selv om det av og til blir krangel. Det er også en øvelse på å tilgi å bli venner igjen.

Trampoline er både gøy og bra trening! Her er den gamle trampolinen fra noen år tilbake.

Men tenk så godt det er for selvfølelsen å få så mye bekreftelser fra så mange forskjellige mennesker, i ulik alder. Mange ganger hver eneste dag!

For en liten heldiggris!

4 Comments:

  1. Nydelig rørende innlegg! 🙂
    Takk for at du la det ut på Norske Bloggdamer på FB. 🙂

    Ha en fin dag.

  2. Rørende innlegg, så heldig han lillebroren er som har så mange nær seg 😉 Gleder meg til min blir store bror og håper på sterke bånd mellom ungene!!!

Comments are closed