Magen i uke 36

Jeg er i uke 36 når, altså bare fire uker igjen til termin.
Jeg sover ikke alltid så veldig behagelig om natta, og jeg begynner å bli klar for en fødsel.
Har også lest litt om forskjellige fødestillinger i det siste. Dette har jeg ikke satt med så veldig godt inn i tidligere, men denne gangen tror jeg at jeg har lyst til å prøve å føde sittende på huk. Jeg leste om det HER. Den siste filmen der er en slik fødsel.

36 uker med nr 7. Fin mage, jeg elsker å ha en sånn stor fin mage. Men etterhvert er den ikke kun stor og fin. Den går fra å være stor og fin til fortsatt litt stor og så stygg.

Jeg har hatt ekstremt med energi i dag, og det har blitt gjort veldig mye her i dag. Blant annet har jeg fått vasket alt babytøyet. Lilli vil gjerne være med å legge det på plass i skuffene, så akkurat det skal jeg vente med til hun er ferdig på skolen i morgen.

Jeg må jo kjøpe inn små bleier også! Men det er vel alt jeg trenger nå også tror jeg.

Eskil har plukket sjøstjerner til meg i dag. Er de ikke fine?

Nå på kvelden har mannen min og jeg prøvd ut Freia kakao med  karamellsmak.  Det syntes ingen av oss var noe godt. Så da tok vi Toro sjokoladedrikk istedenfor. Men den var jeg heller ikke så imponert over egentlig. Vi er jo så bortskjemte med Lilli (5-åringen) som pleier å lage kakao, og det er den beste kakaoen vi kan få!

Nå skal jeg ruge videre, og nyte den siste tiden så godt jeg kan. Kanskje er dette det siste barnet, så jeg skal nyte  hver eneste bevegelse jeg kjenner, for det er det beste jeg vet!

14 Comments:

 1. Flott mage og flott mor! Lykke til med innspurten =)

 2. Spennende tid! Lykke til 🙂

 3. Så utrolig fin mage du har 😉 Går sikkert fort til fødselen nå med bare 4 uker igjen! Spennende. Jeg har igjen litt lenger enn det, så har ikke tenkt på mye på det enda. hehe.

  Prøve og føde på huk ? Oi det høres jo spennende ut det. Har du hatt forskjellige fødestillinger på alle barna dine ? 😉

  • De to første fødte jeg stående på kne hengende over en sacosekk i fødesenga, de fire siste fødte jeg liggende på ryggen, de to siste hadde jeg også epidural. Så nei, jeg har ikke variert eller prøvd forskjellige fødestillinger i stor grad akkurat. Tenkte å prøve en stilling hvor tyngdekraften jobber med meg enda mer og hvor åpningen blir enda større ved hjelp av bare stillingen. På huk, blri åpningen 28% større, har jeg lest:)
   Hvor lenge har du igjen?

   • Jeg er i uke 15 nå (snart uke 16) Går jo fort til fødsel sikkert 😉

    • Jeg synes iallefall tiden går fort:)
     Lykke til videre i svangerskapet! Håper du har en behagelig svangerskap:D
     Klem!

 4. Flotte Linda! Lykke til fødsel:)

 5. Å føde på huk må være kjempefint! Men sikkert tungt for beina… Jeg gjorde det meste av arbeidet med fødekrakk: et godt alternativ når kroppen er utslitt.

  • Ja, fødekrakk kan jeg også bruke litt. Men jeg leste at det kan være til hinder for bevegelig bekken/halebein. Men alt gjør nok vondt uansett. SÅ jeg kan jo gjøre unna noe av arbeidet på fødekrakk og så ta den vekk etterhvert, hvis jeg vil det. Har hørt man blir veldig sliten i beina, ja. Men at jeg ikke merker det skikkelig før etterpå. Jeg skal gi rapport om dette:)

 6. Flott du er! Man pleier å få en skikkelig rydde,ordne alt i huset ånd over seg på slutten, det er helt vanlig 😉 Hehe 🙂 jeg fødte de to siste stående på alle 4 oppi senga, rykken på senga sto opp (som til sitteslilling) så jeg hadde vel armene over sengekanten. å ligge på ryggen er egentlig den verste stillinga, den ble innført av en eller annen fransk lege- fordi det er mest praktisk for dem(legene altså) ikke for den fødende. Siste fødsel var over på 2 timer og 15 min- fra absolutt første ri! Jeg måtte ligge på ryggen fordi jeg hadde på sånt belte for hjertelyd osv, på slutten orka jeg det ikke mer, men kunne ikke ta det vekk for hjerte til barnet banket saktere, men jeg måtte bare bevege på meg, jeg snudde meg rundt i senga- og plopp så var han ute! 🙂 ønsker deg lykke lykke til med fødsel og du er heldig som snart har en baby til i huset! 🙂

  • Tusen takk:) Jeg tror jeg skal droppe å ligge på ryggen denne gangen, ja. Skjønner ikke at jeg ikke har satt meg mer inn i det med fødestillinger tidligere. Og ja, jeg er så heldig som snart får en baby inn i huset <3

Comments are closed