Leksetid hos Hagen

Når vi er kommet hjem, spiser alle resten av skolematen sin hvis de har noe igjen, eller de tar et par skiver brød. Så hiver vi oss over leksene. Da ser det slik ut her:

Det nærmeste bakhodet, er en koselig gutt som er på besøk hos oss i dag.

De minste begynte å leke først og laget en hytte i stua som du ser i bakgrunnen på bildet over. Den er veldig fin, men jeg måtte be de komme å gjøre unna leksene før de lekte mer der.

De som vil ha litt ekstra ro rundt lekser, kan sette seg inn på kontoret sammen med pappa:

Og nå er det snart tid for å sette igang med middagen!

2 Comments:

  1. Jeg vedder på at du har en dråpe energi til overs, kan jeg få den?

    Om ikke lenge skal du føde, så du trenger kanskje alle dråpene du kan få, når jeg tenker meg om. Siden jeg antakelig ikke snakker med deg før det skjer må jeg allerede nå ønske deg lykke til med det du skal igjennom!

    Det er nok veldig fint for lillesøster å sitte der med pappaen sin, er kanskje ikke så mye tid hun får alene sammen med han?

    • Tusen takk Lammelåret! Jeg har vel akkurat den energien jeg trenger nå. jeg farter jo rundt, det må jeg jo som før, sånn er det. Så jeg er veldig takknemlig for at jeg orker det. Men jeg må også hvile såklart. Noen dager gjør jeg veldig mye av det. Barna er flinke til å hjelpe til.
      Ja, lillesøster liker å gjøre lekser ved siden av pappa. Hun er jo på skole og han jobber endel, så hun får ikke så mye tid med han som lillebror. Pappaen jobber for det aller meste hjemmefra nå, så han får veldig mye tid med minsten, og alle får se mer til han. Det er veldig fint!

Comments are closed