Vidunderlig morgen!

For litt siden fant jeg frem en cd som vi  har spilt inn hjemme med barna. Den ga vi i  julegave til besteforeldre for 6 år siden. Da var de to eldste 8 og 6 år gamle, og nr 3 var 3 år. De sang sanger og vi hadde intervjuer med dem.

Nå som Eskil har fått høre den, så er det den eneste han vil høre på. Han har hørt på den så mye at han kan alle sangene og dialogene utenat. Hver eneste morgen klatrer han opp på pianoet hvor anlegget står og setter han på den cd-en. Og der sitter han og koser seg og synger hele cd-en igjennom, gjerne to ganger. Og ellers går den om og om igjen mange gagner om dagen.

Det hender at jeg før han våkner, har satt på en annen cd. Og når han han kommer ut i stua, blir han litt oppgitt fordi jeg har satt på feil cd, så da bytter han cd:)

Det er en deilig morgen det!

One Comment:

  1. Fantastisk! Det er viktig å introdusere musikk tidlig 🙂 Her i huset hører vi på musikk hver dag som vi danser til, det elsker Alexander. Herlig for både liten og stor 🙂

    Hilsen Nina 🙂

Comments are closed