Alt er bra

Man skulle jo egentlig ikke tro at jeg har hatt det så travelt i det siste, siden jeg hverken har begynt på julegavene, ordnet julekort, kjøpt juletre eller julevasket!

Men jeg har vært travel med noe langt viktigere! Jeg har kost meg! Kost meg med den nyfødte babyen min, som straks er hele seks uker allerede!
Og jeg lurer på om jeg kan rekke å få et par barn til, og om jeg orker det. Mannen min er ikke fremmed for tanken sier han.

Alle er så glade i babyen her, og det er så fint å få en baby i huset. Og da mener jeg at det er helt FANTASTISK å ha en liten baby i huset. Det er ikke bare noe jeg sier. Det er klart det er fint å få en baby, og det ER fint å få en baby!

Det er som å leke med dukker igjen, som da jeg var liten. Bare mye morsommere. Jeg elsker å stelle han, bade han, kle på små klær, holde han, roe han, amme han, bære han i bæresjalet!

Baby blir båret i bæresjalet av storebror.

Jeg elsker alle lydene han lager og ansiktsuttrykkene/grimasene, når han strekker seg, når  han søker etter puppen, når han bare ligger helt slappt og sover, når han sover på brystet mitt, lukten av han!

Som du skjønner så har jeg vært travelt opptatt i det siste  med å ikke gå glipp av så mye av disse første ukene. Snart er det ikke lenge til han kravler rundt her, en tid som jeg også ønsker å få med meg mye av. Tenk så morsomt for han å utforske huset. Plutselig befinner han seg et sted han aldri har vært!

9 Comments:

 1. Herlig innlegg 🙂 Blir babysjuk av det nydelige nøstet ditt 😀
  Kose dere, enda mer 😉

 2. Så herlig bilde der han sutter på totten 😀 Nå kjenner jeg at jeg egentlig har lyst på en til, selv om jeg har sagt at det er nok med to 😉

 3. Utrolig tid men en nyfødt!
  Jeg hadde det bare tre ganger, men jeg ville ikke gått glipp av denne tida! Men med barn er alle perioder fine!!
  Fin blog her. Stikker gjerne innom..
  Hilsen
  Suse

 4. Det er nesten så man kan få lyst på baby bare av å lese teksten din!

  Jeg synes det er nydelig å lese at du lar deg bli oppslukt av babyen og ikke lar deg forstyrre av jula som snart tikker inn!

 5. Høres ut som dere har det fantastisk! For å være ærlig har jeg ikke fått oppleve den fantastiske babytiden. Det er nok veldig tabu og si noe om det, men med storesøster så funka ikke ammingen (ingen næring i melken ) så hun hylte og hylte og gikk ned i vekt for så å avløse det med kolikk frem til hun var 6 mnd, så var jeg gravid med tvillingene og slått ut.. da tvillingene ble født var det ingen kos siden de begge hadde Kiss.. så til tross for at jeg har 3 barn (som jeg elsker og ikke vil bytte ut, for all del) så savner jeg å få oppleve det å kunne kose seg med en liten baby (snakker om å skravle seg bort da)

  Lille Mika er aldeles vakker! Kos deg masse =)

  • Ingen tvil om at du har hatt det mer stritt enn meg og sikkert de fleste. Det er nesten sånn at jeg ikke tør å si høyt hvor bra babytid jeg har og har hatt med alle sammen. Alt har funket bra alltid. Kanskje jeg får min dose i tenårene?
   Du er en tøffing med så mange små, all ære til deg!
   Jeg vet at ikke alle har en så enkel og bra tid med babyer som jeg har, så det er egentlig bra at du nevner det. For det er klart mab elsker barna sine , så det er jo ikke det at man ikke koser seg eller vil kose seg, men det er så mye annet som tar kreftene og som forstyrrer.

   Ha en god jul!

 6. Gratulerer så mye med minstemann Linda! <3

Comments are closed