Minecraft-jul!

Jeg har noen gutter som er glad i å spille minecraft, men av og til kommer mor og sier at de pent må logge av og finne på noe annet, og her om dagen lagde de litt minecraft-inspirert julepynt:

Minecraft juletre hjete minecraft

Et flott juletre med stjerne og pynt, og et fint hjerte:)

God minecraft-jul!

9 Comments:

  1. Ha ha, har et par som er hekta på minecraft her og! Jeg har prøvd å sette meg inn i det, men skjønner ikke helt hva det er…Men sånn er det jo med så mye av det de driver med;)

  2. Hei. Jeg har en venn som jeg har fått følelser for. som idag fortalte att han er mormoner. Jeg bare lurte på om du kunne fortelle meg litt om det? Er det noen regler for ekteskap, barn ,sex osv? Selv er jeg kristen og medlem av statskirken. Håper du kan finne litt tid og skrive kort om hva en mormon er og svare på de to spm jeg stilte:-)

  3. Minecraft er kult

Comments are closed