Annerledes hverdag

Det har i det senere blitt en stor endring i hverdagen her hos oss. Mannen min har tatt skrittet fra å være et enkeltmannsforetak der han leser reklame, til å starte et AS sammen med en annen, der de leser og produserer reklame til tv og radio.

Dette betyr at han nå er 100% selvstendig næringsdrivende og at han for det aller meste jobber hjemmefra. Han drar inn til oslo kun 1- 2 ganger i uken, og da tar han 09-toget og er hjemme igjen senest 1300.

Vi har fått en roligere dag. Han trenger ikke å stresse med å rekke toget hver dag, og jeg må ikke ha med begge småguttene for å hente skolebarna, noe jeg sparer ganske mye tid på. Jeg tar de gjerne med, men jeg må ikke. Om baby sover, så kan han bare ligge å sove. Jeg er uansett ikke borte i stort mer enn 30 min.

Det er deilig å ha mannen hjemme, det gjør ting enklere for meg. Og vi kan ha lunch sammen og han får sett barna mye mer. Tidligere var han ikke hjemme fra jobb før kl 1800 hver dag.

Her er kontoret hans og vioceboxen. Du har garantert hørt han. Nå for tiden kan du høre han i Expert- reklamen som går på tv, og Nicon-reklamen.

Her jobbes det!

Det har så langt gått helt fint at han er så mye hjemme, han er på kontoret hele dagen og  har mye å gjøre, noen ganger har han ikke tid til å spise luch med meg engang. Men det er jo bare bra for såvidt. Ved dager der han ikke har fullt så mye, kan han gå en tur med Eskil ute, og han kan ta bilen på eu-godkjenning, barna til tannlegen og masse sånne ting han ellers ikke kunne fått til fordi han var på jobb.
Og han kan faktisk sove en time ekstra når barna har dratt til skolen, om han trenger det (og har tid).
Han har så mye bedre kontakt med Eskil enn de andre da de var små, nettopp fordi han har mye mer tid sammen med han.
Så det har blitt en forandring til det bedre!

7 Comments:

  1. Så tøft å starte opp for seg sjøl !:) Nå skal eg jammen lytte på expert reklamen..Hehe..
    Kjempe flott att han får mer tid sammen med dere 🙂 Ingenting er jo bedre enn det 🙂

    Ønsker dere ei flott uke 🙂
    Klem

  2. Det høres jo virkelig helt perfekt ut =) Dere har heldige barn!

  3. Det er hygggelig for begge to at dere får litt mer tid sammen som familie, og ikke minst for barna som får se pappaen sin mye mer. Det var et modig valg.

  4. Jeg blir alltid så glad når jeg leser om at ting fungerer for dere!

Comments are closed