Mamma-magnet!

Det kan jo føles sånn av og til, eller egentlig nesten hele tiden; at du som mamma er en magnet.

Uansett hvor jeg er, så er det mange barn der. Jeg kan våkne opp med opptil 3 barn i senga, på MIN side av sengen, altså, over meg og rundt meg. Vi ligger som et puslespill. Mens pappaen ligger og breier seg på sin side av senga.

Om jeg går inn i et annet rom for å ordne noe der, tar det ikke lange stunden før det kryr av unger der, alle skal ha tak i meg hele tiden.

Jeg er en magnet, rett og slett. Jeg kan ikke gå på do alene engang. Enten må noen bli med inn, eller de står utenfor å venter på meg.

Mamma, mamma, mamma, hvor er du, ikke gå mamma, mamma!!!

Her om dagen kom en venninne av meg å hentet meg fordi vi skulle et sted sammen og vi ikke hadde bil pga at klutchen er ødelagt. Da jeg skulle gå ut døra, sto 3 åringen å gråt etter meg; «Mamma, ikke gå fra meg»!

Etter å ha festet babyen i bilen, for en 8 uker gammel baby må jo selvsagt alltid følge med, pustet jeg ut i et:»Phu».
«Å, du er heldig du, Linda, som har noen som henger etter deg, jeg har ikke det lenger jeg, for guttene mine er blitt så store og de greier alt selv. Jeg savner den tiden. Det er ingen som bryr seg om at jeg drar noe sted lenger. Du er så heldig!»

Så glad jeg er for at hun sa det hun sa, for det minte meg på at det er jo denne tiden av livet jeg er i nå som er den beste, det er jeg helt overbevist om!
Det er denne tiden jeg kommer til å minnes mest og lengte mest tilbake til.

Hva med deg? Er du en mamma-magnet også?

Linda, en glad mamma-magnet:)

3 Comments:

  1. Ja, har bare to da. Men magnet er jeg allikevel.. Ungene skal være der jeg er hele tiden, så når de er så små er vitsen med lekerom borte, lekene tar de med seg dit jeg er, er jeg på do, er det unger og leker der. Er jeg på kjøkkenet og lager middag er det lekeplassen. Men ja det er veldig koselig, jeg har jo selskap hele tiden

  2. Jeg skjønner presis hva du mener:)

  3. Definitivt en mamma- magnet! Og jeg fikk akkurat samme kommentar som deg en dag jeg beklaget meg så nå prøver jeg å nyte det som om hver dag er den siste! Men noen ganger er det greit å få lov til å gå på do i fred da… 🙂

Comments are closed