Bursdagsfeiring!

Jeg har vært opptatt hele uken med å forberede denne helgen som inneholder Indisk aften med venner, bursdagsfeiring for 8-åringen og velsignelse og dåp for babyen og 8-åringen.

Vi døper ikke små babyer, men de får en velsignelse og for oss er det ganske høytidelig, omtrent som barnedåp er for andre. Vi døper barna når de blir 8 år, og i dag fikk vi en 8-åring, så i morgen søndag, skal hun bli døpt. Jeg har utsatt velsignelsen av babyen til nå, sånn at vi tar begge deler på en og samme dag og dermed sparer jeg meg for en tilstelning. Veldig greit å slå sammen sånn.

Vel, så denne uken har jeg bakt utrolig mange pizzasnurrer som ble servert i bursdagen i dag og som også skal serveres i morgen, samt muffins og diverse kaker.

Nå sitter jeg og venter på at glasuren på den ene kaken skal bli kald nok til å helle over kaken, ellers hadde jeg lagt meg.

Bursdagsbarnet i dag, var Mia, som hadde invitert hele klassen sin. De er en god gjeng som har det morsomt sammen, og alt gikk helt strålende. Jeg trengte nesten ikke sette igang noen ting. Det var virkelig en avslappende bursdag. Når man serverer pizzasnurrer slipper jeg unna; «skal du ha lompe eller brød? ketschup eller sennep? Begge deler ja, å nei, bare ketchup, ja. Jaja, noe som skal ha begge deler? Ja, da kan du ta denne da, så skal du der få en med BARE ketchup».

Dessuten går jo barna på en Syvendeagsdventist-skole, og mange av de spiser ikke kjøtt/(svinekjøtt), så da lager jeg pizzasnurrer både med og uten kjøtt.

En fin bursdag var det, og bursdagsbarnet var kjempefornøyd! Tiden gikk selvfølgelig altfor fort!

Jentene her har pyntet muffinsene. Jeg så de uglemuffinsene et sted på nettet jeg ikke husker, men de var morsomme og enkle å lage

Den nederste delen av denne kaken var ikke spist og kunne derfor gå videre til neste tilstelning.

Kake med fyrverkeri slår jo aldri feil!

Hurra for Mia!!!
I morgen er dagen for Mia og Mika, som bare skiller en bokstav:)

4 Comments:

  1. Hei… Kule muffins! Lurer på hvorfor blir barna døpt når de er 8? Å bli døpt er jo å inngå en pakt med Gud- altså skrive under på en kontrakt som sier at vi alltid vil leve for Gud! Er ikke 8 år litt i det minste laget for å skrive «kontrakt» ? Jeg er oppvokst og er forsatt i en menighet der vi praktiserer barnevelsignelse og voksendåp! For meg er dåp et like grunnleggende spørsmål som det å gifte seg! 🙂 (ble bare litt nysgjerrig hvorfor 8år) voksendåpen er også med full neddykking, fordi da hele det «gamle mennesket» skal «i døden» så egentlig er det ikke noen dåp det de praktiserer i kirken (litt vann på hodet)- iallefall ikke ifølge bibelen 🙂

  2. Artige muffins, har sett de jeg også men ikke laget de selv. Og den kaka må bare ha vært en suksess:)
    Håper dagen i dag blir fin, lykke til med velsignelse og dåp.

    Hanne:)

  3. Hurra for pizzasnurrer! Det var virkelig et godt tips 🙂 Jeg laget vegetarpizzasnurrer til feiringen i bhg da datteren min fylte år sist, og angret på at jeg ikke også serverte det i barnebursdagen hjemme, pga det ekstra ketchup/sennep/lompe/brød- styret :-)….
    Flott bløtkake og flotte muffins også 🙂

  4. Så flink du er! Så ut som en travel, slitsom og veldig artig helg 😉 Lurer også på hvorfor dåpen er når man fyller 8? Vi praktiserer også barnevelsignelse, men voksendåp.

Comments are closed