Han ble ikke fornermet, til de som måtte tro det

Ja, det var noen som trodde at min mann kanskje ble litt fornermet over innlegget jeg postet i overigår, der jeg tar opp diverse problemstillinger som er typiske i parforhold.

Bare for å ha sagt det, så fikk han lese det før det ble postet. Og han ble ikke fornermet. De fleste så humoren i det, og det er det han og jeg gjør også. Og det er så mye annet vi ler av i hverdagen.

Mannen min tar seg selv veldig uhøytidelig, og vi ler veldig mye at ting som jeg skrev om. Noe vi ler av hver dag er at jeg veldig ofte sier det motsatte av det jeg mener. Det har jeg nok arvet fra min mor for hun gjør også det. Så det ler vi masse av alle sammen. Ikke at jeg har arvet det fra henne, men at jeg gjør det.

Min mann er veldig ydmyk også, og det er en av de egenskapene jeg setter aller høyest. Jeg kan ta opp ting med han uten at han tar det ille opp. Han prøver alltid å bli bedre og det setter jeg veldig pris på.

Jeg ville aldri tatt opp alvorlige ting oss i mellom på bloggen så alle kunne se det. Offentlig skittentøyvask synes jeg ikke noe om.

Jeg tenkte ikke engang på at noen kunne komme til å synes synd på han, for meg var det bare humoristisk. Men det  sier mye om hvor trygge vi er på hverandre, og jeg er veldig glad for at vi kan tulle om sånne ting:)

Så vet dere at det ikke er noen grunn til å synes synd på han. Vi har det helt kult!

3 Comments:

 1. Hehe. Jeg trodde ikke et øyeblikk at han ble fornærmet.
  Snarere tvert imot. Det krever et trygt og stabilt forhold å ha det morsomt på hverandres bekostning.

  Jeg har også fått noen bekymrede meldinger etter mitt valentines-innlegg. Man blir litt overrasket når man ikke tenker i de baner i det hele tatt selv, men det er jo hyggelig at folk bryr deg.
  Herlig bilde av dere, forresten.
  Ha en fin dag.

 2. Livet i Casa Didriksen

  Syntes innlegget ditt var toppers og veldig gjenkjennbart.

Comments are closed