Jeg kan ikke se noe rot, jeg…kan du?

Det er ikke alle tidspunker på dagen da kjøkkenet er i sin skjønneste orden. Dette er ett av dem. Tiden mellom 15 og 19 er en meget hard belastning for kjøkkenet (og for mor) .

Men hva gjør vel det når to skjønne jenter kommer inn med blomster til «den beste mammaen i verden» !?

Hele sommerhalvåret har jeg nyblukkede blomster i vinduet, på kjøkkenbordet, på verandaen og på stuebordet.

Og over hele huset har jeg skjønne barn hele året.
Min mamma sa alltid da vi var små, at «det beste du kan pynte i huset med – er barn».
Jeg er HELT enig i det!

5 Comments:

  1. Så godt å se å høre et slikt innlegg i en verden av forestillinger om perfekte hjem og perfekte husmødre! Det er sånn det ser ut hos oss også når det stormer som værst! Jeg har bestemt meg for at jeg heller vil tåle litt rot og uorden, og heller prioritere å bruke tid sammen emd ungene mine. Min egen mor har støv på hjernen, og hadde slik jeg husker det, skjeldent tid til å gjøre ting sammen emd oss i oppveksten! Det savner jeg! Så da får rot våre rot, også koser jeg meg ehller sammen emd ungene mens de er små. Rydde kan jeg gjøre når de sover, eller er på skole/barnehage!

    • Det er bra og fint med orden, men med et hus bruk så er det ok at det ser ut som om det er i bruk også, det synes jeg bare er naturlig. Jeg også vil heller ha tid til å kose og leke. Å tåle litt rot er helt nødvendig for meg føler jeg:D

  2. Silje mamma til storebror og lillebror

    Så fine jenter du har 🙂 jaja pyttsann sånn er alle kjøkken litt inni mellom., hehe godt og se.. 🙂 enig med din mor, det fineste og pynte huset med er barna 🙂

  3. Ser ut som vårt kjøkken! Godt å se!

  4. Rot har alle 🙂 la ikkje merke til det før eg leste:) La bare merke til de skjønne jentene 😀

Comments are closed