Man kan jo føle seg litt gammel når….

Mobilen til 14-åringen (jente) holder på å ta kvelden. Det er ganske krise for å si det mildt. Det er så mye snakk om den telefonen som ikke virker som den skal og hvordan i alle dager skal hun kunne klare seg uten en telefon med all musikken på og alt! Man MÅ jo ha telefon. Ingen klarer seg uten telefon! Halloooo!!

Jeg spurte henne om hun visste hvor gammel jeg var da jeg fikk min første mobiltelefon.
«16 år?» svarte hun, for hun tenkte at jeg var sikkert litt eldre enn da hun først fikk en siden mobil ikke er såååå gammelt.
Men jeg var jo ikke 16 år, jeg var vel mer 23/25 tenker jeg. Hun fikk helt sjokk! Hvordan er det mulig, hvordan får man tak i folk da da??

Hahaha, man må jo bare le, tidene forandrer seg.

Tidligere denne uka, var jeg på fyllinga, hvor jeg i tillegg til å kaste masse søppel, fant en fantastisk hylle. Jeg tok også turen innom gjenbruket. Mia på 8 år var meg meg. Det var masse rart å se på, deriblant masse gamle ting. Mia stoppet ved en sånn gammel grå telefon hvor tallene står i ring og du trekker rundingen under tallet rundt.
Mia så på den og sa «Hva er det her? Hvordan virker den? Hvordan skal man gjøre det?»
Hahaha, det er jo blitt en museumsgjenstand. «Vi hadde en sånn da jeg var liten» sa jeg og hørtes ut som om jeg var 100 år.

Vi klarte oss fint vi, med grå telefon med en telefonbok med alle nummer i ved siden av, ikke var det så lange telefonnumre heller den gangen.
– Den gang jeg var ung….

4 Comments:

 1. Et barn vi hadde besøk av for en stund tilbake skulle låne telefonen vår fordi han hadde glemt sin mobil. Han ser på hustelefonen vår (som har taster til å trykke inn) og spør hvordan den virker! Greit nok at de eldgamle med dreieskive er umulige for unge å forstå, men en tastetelefon! Ble litt sjokkert, kan du si.

  Det skal jammen meg ikke mye til før vi fremstår som urgamle, vi som ikke har vokst opp med smarttelefoner og internett.

  • Linda C.Hagen

   haha, nei det blir nok endel morsomme opplevelser når vi blir enda eldre. Tenk når barnebarna våre finner er vhs 😀 Hva er DET liksom? Og er det bare EN film på den! snakk om lagringsplass, da! hahaha

 2. Hei! Fine fine bilder du gir oss der, takk for en fin hjemmeside:)

  De telefonene var fine de! Skulle igrunn på en måte gjerne begynt å bruke de igjen.. mindre grilling av hjernebarken i allefall..

  • Takk for fin kommentar:) Ja de telefonene er kule, skulle gjerne hatt en sånn altså bare fordi de er så kule:D

Comments are closed