Bryllupsdagen og statuskonkurranse

Vi hadde bryllupsdag her om dagen og da må man jo skrive noen flotte statuser på Facebook. Først ut var mannen:

«Så, hvordan skriver man en statusoppdatering på sin 16. bryllupsdag uten at det inneholder klisjéer? Vel, så lenge de er sanne så er det vel greit, så here it goes:
I dag er det nøyaktig 16 år siden snaue 6 måneders laaaaang ventetid var over, og vi endelig kunne gi hverandre vårt «JA». Det tok meg en og halv date for å vite med sikkerhet at det var deg jeg skulle gifte meg med. Jeg visste det fø…r jeg rakk å forelske meg ordentlig. Nå, 16 år og 7 barn etter, skjønner jeg mer og mer hvorfor det var deg jeg skulle gifte meg med. Du er min aller beste venn, du er min støtte og trygge havn (der kom klisjéen). Som jeg sa i bryllupet, du gjør meg til en bedre person…. riktignok går det sakte – men fremgangen er utvilsomt der! Jeg er lykkelig over å kunne si, nå, 16 år etter, at jeg er så glad at du er den du er – og at akkurat du er min evige livsledsager!
Gratulerer med dagen til oss, og la lykken fortsette – inn i evigheten, og forbi!»
Jeg synes det var en flott status.
Så måtte jeg også komme med noe fint også da:
«Ok, da var det bryllupsdagsstatusen som skulle på plass. Nå har jo Dan skrevet en fin status til ære for meg og denne dagen, så jeg får jo litt prestasjonsangst. Alle lurer sikkert på hva jeg skal toppe hans status med. Vel, jeg får bare hive meg i det:, Grunnen til at jeg er sen med å komme med en statusoppdatering er fordi jeg var i butikken for å handle det jeg trengte for å lage… en ekstra god frokost, det tok litt tid. I tillegg har meg måttet stelle med babyen. Men nå er jeg omtrent klar. Rett fra hjertet:  Jeg elsker B&J, jeg elsker å gå tur, jeg elsker Spania, jeg elsker tv-kvelder, jeg elsker TGI Fridays, jeg elsker Vaskeberget, jeg elsker kake, jeg elsker Ikea, jeg elsker Ge-kås, jeg elsker fødeavdelingen, jeg elsker verandaen vår, jeg elsker hagen vår, jeg elsker huset vårt. Du revolusjonerer livet mitt og hadde det ikke vært for deg, hadde jeg ikke elsket alle disse tingene halvparten så mye som jeg gjør. Alt blir bedre, kulere, morsommere og bedre MED deg. Høydepunktene disse 16 årene er utvilsomt alle de 7 barna våre…å få dem er det smarteste og kuleste vi har gjort. Jeg valgte en bra mann og jeg priser meg lykkelig over å være din -i tykt og tynt!»
Men så kommer vår eldste datter med dette:
«Ja.. da er det mamma og pappas bryllupsdag igjen 16 år er ikke dårlig må jeg si Jeg er glad dere begge fortsatt elsker hverandre! Jeg er heldig som har så morsomme foreldre som dere, selv om dere noen ganger overdriver med gjestene mine… Jeg blir stolt når folk spør meg om jeg er datteren til Linda Hagen og Dan R. Hagen, for da kan jeg rette opp ryggen, løfte hodet, smile og svare «Ja» ^^ Jeg er glad for at dere ikke krangler og for at dere ikke mishandler oss barna, selv om vi kan være veldig irriterende i blant ;P Jeg vet lzm ikke helt hva jeg skal skrive.. men jeg er så glad for at jeg er barnet deres! Kunne ikke forestilt meg noen andre foreldre til å takle meg Dere gjør en god jobb! Jeg er stolt av dere. Mamma, du var min første bestevenn og pappa, du var min første kjærlighet Jeg vil alltid være deres lille jente. Kjempe ultra mega super duper glad i dere og gratulerer med 16 år!»
Snufs!
Jeg synes datteren vår vant overlegent med den statusen der!
Hurra oss som har vært gift i 16 år! Krever beslutsomhet og hard jobbing!
 

3 Comments:

  1. Gratulerer så mye med 16 år, det er jammen meg ikke verst!

  2. Gratulerer så utrulig mye 😀 Så herlige statusen ! Fantastisk 😀

Comments are closed