Det lukter Gründer lang vei!

Av og til finner barn på ganske utrolige og smarte ting, egentlig. Det er ikke alt de gjør som jeg synes er like smart eller lønnsomt. Men kreative er de!

En gang hadde småjentene (6 og 8 år) tegnet hver sin tegning og fargelagt den veldig fint. Det jeg ikke visste var at de tok kopier, mange kopier, kanskje 100 kopier av hver tegning. Barn nå til dags vet jo hvordan de bruker en kopimaskin!
Så tok de med bunkene med tegningene ut og solgte de på dørene her.

Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle reagere da de kom tilbake med over 60 kroner.
Jeg lurte på hva hva de som åpner dørene for dem tenkte?

En annen gang da det var veldig varmt, ladge Lilli vifter, som hun solgte på dørene her.

De lagde masse masse smykker her en gang også, og gikk med smykker nedover armene for å selge. Jeg ba dem bare gå til naboen som vi kjenner godt.

Nylig har de lært å lage klør av papir, som man kan tre utenpå sine egne fingre. De holdt på kjempelenge med å brette og brette. Det er jo snart Halloween, så det er absolutt rett tid å selge slike klør på!

De blir jo så glade når noen kjøper tingene deres. Heldigvis tar de ikke upriser. Et smykke kostet bare 1 krone. Det er kanskje ikke helt i gründer-stil om man skal leve på det men.
Hvis noen gjerne vil ha varene de har, men ikke har penger, så får de varen gratis, eller de kan bare betale det de vil.

One Comment:

  1. Hahaha, ler meg i hjel. 100 kopier liksom, hjelpes! Men så utrolig smart da, å ikke sitte å tegne den ene tegningen etter den andre, men heller bare kopiere. Smartinger! 🙂

Comments are closed