Og endelig ble det stille!

Fredag er dagen da barna slutter på skolen til forskjellige tider.
Først slutter Lilli kl 11, så Mia kl 12.30, så Elias kl 13.30, og så de to eldste kl 14.15.
Og siden vi har 15 minutter reisevei hver vei, er det ikke så mye tid å reise hjem på egentlig. Men i dag hentet jeg først Lilli og tok med henne og en kompis hjem. Jeg lot babyen være igjen hjemme siden han sov. Og mannen min jobbet hjemmeifra så da synes jeg det er fint å slippe å vekke babyen.

Jeg dro tilbake til skolen til kl 13, for å ha utviklingssamtale med læreren til Lilli. Og det var jo bare koselig. Læreren hennes er fantastisk og hun hadde så mye fint å si om Lilli. Lilli er en veldig omgjengelig og godhjertet jente. Læreren fortalte at hvis det ligger noen sko slengt bort mot hennes plass i gareroben, så bare setter hun dem der dem hører hjemme. For som Lilli sier: «Det er jo ikke mine, men det er jo ikke sikkert at det var meningen å slenge dem rundt, og det er jo ikke sikkert at det var de som eide skoene som slag de rundt heller, og da vet jo ikke de det, så jeg bare setter dem på plass, jeg».
Enkelt og greit, det er bare å ordne opp liksom.
Det var denne rundens siste utviklingssamtale, og jeg er stolt over at jeg ikke glemte noen avtaler denne gangen heller:)

Etter skolen, rydda vi litt og så pakket vi oss sammen og dro til Spenst. Mannnen ble også med og meldte seg inn i dag. Han sitter så mye stille og fylte nylig 40 år, så det er lurt å få litt trening.

Barna fikk lekt og kost seg masse!

Da vi kom hjem hjalp alle til å få ferdig pizzaen. Jeg satte den stor deig før vi dro.
Fredagspizza er ukas høydepunkt her i huset.
Vi så på Matilda mens vi spiste. Elias holder på å lese den boken på skolen for tiden.

Og nå er klokken blitt 23.30. Mika sover nå (alle de andre sovnet for lengst), og far og mor skal få med seg siste episode av Homeland, som vi har på opptak på mandager ettersom vi aldri har tid til å se på tv i uka.Vi har Ben&Jerrys klar!

2 Comments:

  1. Ey – akkurat HVA mener du med «Han sitter så mye stille OG FYLTE NYLIG 40 ÅR, så det er lurt å få litt trening»???? Kaller du meg gammel?!?!

    • Hahaha! Ja, du ER gammel! Neida, men du vet, du jobber så mye så det er bra for psyken og fysikken din å trene, jeg vil jo gjerne ha deg i god form lenge! Du skal jo ta med med jorda rundt når barna blir store:)

Comments are closed