SE PÅ MEG NÅR JEG SNAKKER TIL DEG!!!

Det er ikke alltid lett å få barnas oppmerksomhet. Man konkurrerer tross alt mot PC, DS, PS, LPS og alt det heter disse greiene.

Men jeg vet råd. Noe erfaring gjør man seg jo når man har barn.

En ting er at det er ikke særlig hyggelig å se på et surt fjes.
Du kan tenke deg selv, man har ikke særlig lyst til å se på et fjes som ser sint ut.

Siden man konkurrerer mot mange morsomme ting, så må man prøve å toppe det, man må finne metoder for å få oppmerksomheten til barna. Du har sikkert prøvd selv, å snakke til dem mens de holder på med noe, det er som å snakke til den vegg.

Så når jeg har noe viktig å si, kan jeg gjøre slik:

Da får jeg oppmerksomheten: «Hallo! Serriøst! Kom igang med leksene!»
Men jeg kan ikke gjøre det samme hver gang, for det blir jo kjedelig, jeg må variere hele tiden:
«Jeg mener det altså, heng opp jakkene deres!»»RYYYYYDD»!!

Et tomt tørkerullrør lager morsom lyd og kan fange barnas oppmerksomhet.

Og det kan jo også  hende at du trenger å få oppmerksomheten deres om dere er i butikken. Da er det smart å ha noe på lur. Den kattesnuta tar ikke store plassen i veska, eller du kan bare bruke noe du finner i butikken rett og slett. Du kan jo balansere en ananas på hode for eksempel. Det funker hver gang. Eller ta opp en frossen fisk å late som om den snakker til dem.

Hele poenget er jo å få dem til å se på deg når du snakker til dem, da er sjansen mye større for at de faktisk også HØRER på hva du sier.
Dette trikset kan brukes hvis din partner har problemer med å høre etter også.

Så, det var altså dagens tips fra meg til deg:D

8 Comments:

  1. Haha, jeg ler så jeg griner 😉

  2. Må absolutt testes ut, på både mann og barn 🙂 Rå latter her hjemme!

  3. Ha ha ha ha dette skal jeg teneste ut neste gang.. Du er utrolig kreativ ❤️

  4. Teste * knis!!!

  5. Haha, du er rå Linda!

Comments are closed