Disney on Ice og på joggetur

I går hadde vi en kjempekoselig kveld! Gjennom SBS Radio (hvor Dan jobber) hadde vi fått billetter til Disney on Ice. Det gledet barna seg til. Den eldste og den yngste av barna var ikke med. De var igjen hjemme og hadde Bestemor Eli og kusine Siri på besøk.
Jeg ringte min mor og spurte om ikke hun kunne være barnevakt her, samtidig som hun gjorde rent litt i huset. Haha. Man kan ikke spørre hvem som helst om det. Men mamma kan jeg spørre. Jeg har ikke fått gjort stort annet enn å gre lusinfiserte hoder og hentet barn på skolen til alle tider i det siste. Så det hadde hopet seg serriøst opp. Og da trenger man hjelp rett og slett.

Vel, vi dro inn til Oslo og først til Radioen hvor det var kult opplegg for barna. De ble møtt av en nisse som ga dem godteposer, og så fikk de sukkerspinn og ballongfigurer. Det var også ansiktsmaling der, men det rakk vi ikke. Barna til de andre ansatte var også der, så det var kjåka fullt med folk. Det var gøy!
Så gikk vi til Spectrum.
Kvelden far fylt av pastellfarger, såpebobler, glitter, musikk, flyvende feer, fantastiske kostymer og fantastiske skøyteprestasjoner!
Barna satt med lang hals, måpende munner og store øyne.
Ikke Eskil da. Han syntes det ble lenge, så han og jeg (jeg noe ufrivillig) jogget endel rundt i gangene de siste 20 minuttene.
Barna fikk hver sin kule (svindyre) kopp som et minne fra kvelden.
Innholdet i den ene koppen (slush) sølte pappa utover hele bilen da vi sleit med å komme oss ut av parkeringshuset
Alt i alt var det en stor kveld spesielt for barna! Og vi klarte (såvidt) å ikke komme bort fra hverandre, selv om noen prøvde iherdig.

Og gjett om det var deilig å komme hjem til et fikset kjøkken, bad, stue og gang! Tusen takk mamma!

4 Comments:

  1. Christina Bjerknes

    For en hyggelig kveld dere hadde, og for en fantastisk snill mamma du har 🙂
    En fin dag ønskes deg 🙂

  2. Åh så GØY!!! Og for en herlig gjeng dere er altså og en skikkelig snill mamma har du også 🙂

  3. Disney on ice er såå koselig. Hørtes ut som en fin kveld. Og så snill mamma du har 🙂

Comments are closed