Oppfølging etter gårsdagens episode av Familieliv

Dere som så på Familieliv i går, fikk se en gjennomgang av alt jeg har satt i gang av oppussingsplaner i huset vårt. Jeg var litt uforberedt på at jeg skulle gjøre det. Produsenten Jørgen, spurte bare om jeg kunne ta en runde i huset og fortelle litt om hva som er i gjærdet her.

Så da begynte jeg da, og fant ut veldig fort at det ble veldig rart og jeg begynte jo å le da jeg ramset opp alt jeg hadde revet ned. Jeg klarte nesten ikke å snakke fordi jeg lo så mye av hvor komisk det hørtes ut når jeg forklarte. Det ble liksom verre og verre.
Heldigvis var det ikke live, tenkte jeg. Jeg spurte om vi kunne begynne på nytt og ta det fra starten av. Men nei da. Det var absolutt ikke snakk om, sa Jørgen produsenten. At folk ler er bare gøy, så det skulle vi ikke ta på nytt igjen nei!

Og dermed så ble det det dere fikk se på tv i går. Og fikk du det ikke med deg, så går det i reprise på søndag kl 18 eller 19 (sjekk det ut). Du kan også se alle episodene på nett på dplay.

Jeg føler litt for å fortelle og vise frem at det faktisk har skjedd noe her da, etter at de opptakene ble gjort:

Vi har fått opp lister i stua. Legg merke til lampa hvor en lyspære har gått, og diverse prismer mangler og hvor det henger en fin ugle. Stilig?
Vi har også malt stua, det ble vi veldig fornøyd med! Det var Dan som fikk velge farge denne gangen.

Vi har fikset overgangen på veggen som oppstod da jeg rev ned veggen mellom stua og kjøkkenet. Vi hadde egentlig tenkt å fjerne panelen på kjøkkenet og gjøre slik at veggen ble helt lik hele veien, men vi tok en kjappere og billigere løsning: En planke.

I taket har vi også festet en list der hvor jeg rev veggen mellom kjøkken og stua. Vi har tenkt til å male taket i kjøkkenet hvitt, slik at alt taket blir hvitt. Hadde først tenkt å bytte ut taket i stua, sånn at alt ble helt likt, men det gjør vi ikke ennå i allefall. Gruer meg til å male taket i kjøkkenet, et er en møkkajobb, og det må nok 4 strøk til for å dekke bra nok, hvis ikke 5. Blæh!

Rommet til Silje….. Vel, det ble ferdig, og veldig fint. Men nå har hun ikke rom der lenger. Vi har slått sammen to rom nede i kjelleren (hennes gamle og guttas gamle rom) som snart er ferdig lydstudio (jobben til Dan). Silje har fått hans gamle studio oppe til nytt soverom. Det er større og lysere. Og nå skal vi snart male veggene i en annen farge. Så igjen har hun altså et rom som skal pusses opp. Haha!

Badet: Som jeg sa på TV, så koster jo det penger. Vi skal pusse det opp en gang, men det blir ikke ennå. Men i mellomtiden har jeg malt alle vegger og tak der inne med hvit våtromsmaling. Da er det litt bedre der enn den gamle blasse beige fargen som var der.

Vi har også malt dørene i gangen hvite, og byttet til litt kulere dørhåndtak.

Den knuste ytterdøra er også fikset (for lengst).
Vi har også fått fikset åpningene der jeg har fjernet diverse dører.

Men en åpning gjenstår og det er den i gangen. Vi har kjøpt lister til gangen også som venter på å bli kappet og satt på plass. Så må jeg kjøpe ca 8 m. glattkant for å fikse åpningen. Men før det må jeg fjerne littegrann til av veggen:D

Så det har skjedd litt her. Vi har også gjort helt om på kjøkkenet. Det er litt annerledes nå enn slik man ser det på TV. Det er blitt mye mer praktisk.

Selv om det kanskje ikke ser sånn ut rent estetisk her hos oss, så er jeg faktisk utdannet interiørkonsulent. Og jeg må si at de tingene jeg har gjort så langt, har gjort det mer praktisk å bo her. Sånn som å fjerne veggen mellom stua og kjøkkenet. Jeg fikk bare så nok en dag at jeg fjerne veggen rett og slett. Så da Dan kom hjem, fikk han seg en overraskelse. Men vi har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det!

Det er jeg som er mest handy av oss her. Dan må holde seg unna når det skal males og tapetseres. Han er flinkere enn meg til å liste, pluss at han rekker opp til taket (i kjelleren da, ikke her opp hvor det er 2, 45m til taket).

Vel, da har dere sett hva som er skjedd her siden opptakene som ble vist på tv i går 🙂

Comments are closed.