Det desidert mest slitsomme med stor familie

Det er mye kult med stor familie, men det er mye slitsomt også. Det desidert aller mest slitsomme er omgangsyken!!!

Vi har holdt på siden lørdag nå, da startet førstemann. I dag har Mika og jeg vært syke. Vi var syke samtidig sist gang også. Det er slitsomt, for jeg står der på badet og må gjøre greia mi ( for å si det litt pent), og så står han ved siden av og gjør sin greie. Det er ikke så lett å få en sånn liten en til få treffe bøtta, han bare skyver den fra seg. Så for hans del må jeg bare ha et håndkle i nærheten.

Heldigvis så langt denne gangen har alle vært syke på dagtid. Og det varer sjelden mer enn 6 timer. Det er liksom trøsten. Og nå som Mika har hatt sin tørn i dag, kommer jeg nok ikke til å våkne i en dam i senga i natt.
De litt større barna klarer å treffe bøtta heldigvis, så sånn sett går det ganske greit. Men man vet jo at når man først har fått det i hus, så er det bare å belage seg på mye vasking, mye trøsting og lite søvn.

Jeg vet ikke om noe som jeg synes er mer slitsomt enn dette. Man vet jo det bare går fra den ene til den andre. Det er toppen to stk som har sluppet unna når vi har hatt det.

En ting som er så slitsom for Lilli når hun har det, er at hun ikke kan kose så mye med meg. Hun får skikkelig koseabstinenser, for hun er en sånn uhelbredelig kosejente.

Eskil bryr seg ikke. Han MÅ ha kos, så han han koser meg okke som.

Og så er det bare å avlyse alle planer denne uken. Og nå som det er dugnad på skolen også da. Nei så leit! Haha. vel vi får se om noen av oss kan gå på dugnad på torsdag. Det er for det meste ute og man kan jo sørge for å holde god avstand. Min karantene på 48 timer er over innen det. Men så kan det hende at noen andre trenger meg her hjemme.

Lilli var hjemme fra skolen i dag pga karantene, og det var veldig bra, for hun har lekt med Eskil og hjulpet til med småting som jeg ikke har klart. Dan var 3 timer borte på jobb og han henter skolebarna i dag.

Jeg er allerede på bedringens vei nå, og kan sette på en vask senere og være der for nestemann som må kasteopp:)

3 Comments:

  1. Huff, masse god bedring i heimen <3 Det er noe av det værste jeg vet. Mitt tips på bloggen i dag er supert når det kommer til å kontrollere sykdommen litt. Og evt innlegget til fru mæla 🙂

    Håper dere kommer dere fort 🙂 Stor klem til dere 🙂

  2. Lise@Hverdagslivet

    Huff du har min dypeste sympati. Jeg har «bare» to barn og synes at det er mer enn nok slitsomt når vi får full runde i huset vårt. Har hatt to runder hittil i år. Håper det blir lenge til neste gang…..
    God bedring til dere alle!

Comments are closed